Biludlejning i hele verden - din guide til billig billeje
1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse

Billeje i Milano

Milano Domkirke – lej en billig bil i Milano Foto kilde: The Eternal Intern

Lej bil i Milano online og spar penge på din lejebil. Billeje.info samarbejder med CarTrawler om at finde billig billeje. CarTrawler er blandt verdens største når det gælder formidling af biludlejning og sammenligner priser på lejebiler fra alle biludlejningsselskaber.

Fordele ved at benytte CarTrawler billeje

Fordelen ved at benytte søgemaskinen fra CarTrawler når du skal finde en billig lejebil i Milano er at den indsamler priser og ledige lejebiler i real time, hvilket betyder du altid er sikker på at få de bedste tilbud. Foruden CarTrawler findes der andre søgemaskiner der formidler biludlejning, f.eks Holiday Autos og Auto Escape. Fælles for dem alle er at skal du leje en bil i Milano, så er du sikker på at få de bedste priser, modsat hvis du bestiller direkte hos billejefirmaerne. For alle tre søgemaskiner gælder det at priserne på lejebiler er inkl. lovpligtige forsikringer, og at du har mulighed for at betale et mindre beløb for helt at undgå selvrisiko på din lejebil, ligesom priserne ogspå er inklsiv et ubegrænset antal kilometer således du ikke skal tænke på hvor langt du kører i bilen.

Milano lufthavne

Når du er på jagt efter en billig bil i Milano har du nok allerede besluttet dig for at flyve til en af lufthavnene i byen, og det er vigtig at du checker til hvilken lufthav du skal flyve til da Milano har tre lufthavne og det er vores erfaring at man let kan tage fejl. Husk også at checke om du flyve ud og hjem fra den samme lufthavn i Milano. Skulle du have booket en flybillet hvor du f.eks flyver med SAS til Linarte Airport og hjem med Easyjet fra Malpensa Airport, så er det ingen problem at bestille en billig billeje, for hos CarTrawler kan du uden gebyr afhente din bil i en lufthavn og aflever den i en anden. De tre lufthavne der findes i Milano er Malpensa lufthavn som ligger ca. 40 kilometer fra centrum af byen. Malpensa er den største lufthavn i Milano og her flyver bla. SAS, Easyjet og Norwegian til fra Kastrup lufthavn. Linate er den anden lufthavn og ligger næsten i centrum afbyen, her flyver i skrivende stund kun SAS til. Den sidste lufthav som egentlig ikke ligger i Milano er Bergamo lufthavn, men efter at Ryanair begyndte at flye til Bergamo og kalde den Milano Bergamo lufthavn så er der mange der tror de lander i Milano, det gør man ikke der er ca. 100 kilometer til centrum. Derimod er Bergamo et godt valg hvis man f.eks skal til Verona eller Gardasøen. Ryanair flyver i skrivende stund fra Billund lufthavn til Milana Bergamo.

Foruden Milano er der jo flere andre lufthavne i Italien med direkte fly fra Danmark bl.a Rom eller Napoli
Ønsker du flere informationer om Milano så kan du læse om det ved at benytte dette link: Milano

Lej bil i Milano nu, det er nemt og billigt

Lej bil i Milano ved at indtaste dine ønsker i søgemaskinen eller læs mere om billeje i Milano her på Billeje.info -husk lejer du bil igennem Billeje.info og CarTrawlerkan du i langt de fleste tilfælde afbestille din bil helt op til 24 timer inden afhentning uden gebyr.

Eksterne sider om Milano

Wikipedia
Google

Book leje af bil i Milano

Hold jeres bilferie i Milano. Bestil billeje i Milano hjemmefra og kom nemt rundt i en af Italiens mest interessante byer. Smuk arkitektur, interessante museer og stolt fodboldstemning præger byen, som tilmed er landets vigtigste, økonomisk set.

Lej bil i Milano

Mange af Milanos smukkeste bygninger blev ødelagt under 2. Verdenskrig. Det har betydet, at man har måtte bygge byen op igen, og man siger i dag, at hvor Rom er billedet på det gamle Italien, repræsenterer Milano det nye. Dog vil Milanos domkirke, Duomo di Milano, give et billede af datidens Milano, og uanset hvad, så er det en god idé at tage sin lejebil i Milano ud og besøge domkirken.

Ved domkirken ligger det tilhørende museum, som fortæller den utrolige og interessante historie omkring tilblivelsen af domkirken og arkitekturen bag, der er over 700 år gammel.

Oplev Milano med billeje

Med biludlejning i Milano har I også rig mulighed for at komme ud og se nogle af byens mange andre interessante museer. Blandt andet Poldi Pezzoli Museum, som indeholder en af verdens største private kunstsamlinger og Leonardo da Vinci Museet for videnskab og teknologi, som sikkert vil være et hit for familier med børn.