Jul i London lej en bil til juleferien på Billeje.infoLondon er traditionelt et af de populære storbyrejsemål i julen. Bestil en billig lejebil til juleferien på Billeje.info. Foto: Martin Pettitt

Krise eller ej, danskerne vil igen i år i stor stil rejse til udlandet på juleferie. De danske rejsebureauer forventes således at sende over 100.000 danskere afsted på juleferie i udlandet, og flere steder meldes der allerede udsolgt på en række rejser i julen. Skal du til udlandet i julen, er det derfor en god ide at reservere din lejebil nu.

Solrige og varme destinationer populære

Nu hvor vinteren for alvor har indfundet sig i Danmark med temperaturer et godt stykke under frysepunktet, vil der sandsynligvis være endnu flere, som begynder at overveje om juleferien i år skal tilbringes under varmere himmelstrøg.

– Vi forventer, at der bliver solgt mere end 60.000 pakkerejser i julen i år. Typisk går rejsen til varme lande som Ægypten og De Kanariske Øer, hvor der er op til 24 grader i december. Men også Thailand trækker, hvor der typisk er omkring 30 grader varmt, fortæller Lars Thykier, adm. direktør for Danmarks Rejsebureau Forening, i en pressemeddelelse.

Skiferie og juleshopping

Det er dog ikke kun sol og varme, som får danskerne til at rejse i forbindelse med julen. Der er også mange, som benytter de ekstra feriedage i julen til at tage på skiferie rundt om i Europa, eller for eksempel vælger at besøge en af de mange smukke europæiske hovedstæder for at juleshoppe. I mange byer gøres der med blandt andet flotte julemarkeder noget særligt ud af at forene kulturelle oplevelser og god shopping i juleferien. Flyver du for eksempel til Prag i Tjekkiet eller Polens hovedstad Warszawa får du desuden forholdsvis meget for dine penge.

Jul i Danmark

Langt de fleste holder trodst alt jul i Danmark og mange vælger at leje en billig bil for at undgå overfyldte tog og busser. Da mange biludlejningsselskaber ikke lejer ret mange biler ud i Danmark til forretningsfolk i julen har de ofte gode tilbud på billeje i juledagene. Husk at bor du i udlandet og skal hjem på juleferie i Danmark og lejebil så er der andre priser og regler på billeje. Som udlandsdansker er prisen på lejebilen bl.a. inkl. fri kilometer.

Læs mere om billeje til udlandsdansker

Juleferie med billig billeje

Uanset dit formål med at rejse udenlands i julen, er billeje den bedste måde at få mest muligt ud af din ferie. Den ekstra travlhed på de populære julerejsemål betyder dog, at det er en god ide at bestille billeje i god tid for juleferien. Så har du størst chance for at få den ønskede lejebil til den bedste pris. Brug billeje-søgemaskinen her på siden, som finder priser på billeje fra store biludlejningsfirmaer som Avis, Europcar og Hertz, men også de mange mindre biludlejere som ofte har gode tilbud på billeje.

Lej billig bil i julen

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *