Zugspitze - lej bil i Tyskland til din bilferieZugspitze i Tyskland kan besøges i bil både sommer og vinter

Skal du på bilferie til den sydlige del af Tyskland, eller måske søger efter oplevelser i din bil på vej mod rejsemål i Italien eller andre lande omkring Middelhavet er Alpevejen en fantastisk køretur gennem billedskønne landskaber. I Bayern finder du flere byer og lufthavne hvor du kan bestille billig billeje til din bilferie, f.eks i Munchen lufthavn.

Den tyske Alpevej

Den Tyske Alpevej  eller på tysk Deutsche Alpenstrasse, er en af Europas ældste og mest naturskønne ruter, der slynger sig gennem De Bayerske Alper, den imponerende smukke naturlige grænse mellem Tyskland og Østrig. Denne 480 km lange rute øst for Bodensøen med fabelagtige udsigter, forbi ældgamle slotte, pittoreske hoteller i alpehyttestil og bjerglandsbyer med de kunstfærdigt bemalede huse, man i Bayern kalder for Lüftlmalerei, giver den rejsende et indtryk af Tyskland, når det er bedst.

Zugspitze

Et godt sted at gøre ophold på halvvejen er Garmisch, vært for de olympiske vinterlege i 1936 og hjemsted for Zugspitze, Tysklands højeste bjerg. Der er nem adgang til toppen af denne 2963 m høje tinde med betagende udsigter, enten med tandhjulsbanen, der afgår fra centerets togstation og er fremme efter en adstadig tur på fem kvarter, eller, for de frygtløse, med svævebane fra Eibsee lige uden for byen.

Königssee

Endelig er der ingen bedre afslutning på Alpevejen end søen Königssee. Den bedste – og eneste – måde at se Königssee på er med båd, da Wartzmann-bjergenes lodrette klippesider omgiver næsten hele søen. De tyste, eldrevne både forstyrrer ikke de dybe, kølige vande, når de sætter besøgende af ved den lillebitte pilgrimskirke St. Bartholomä, der ligger kilet ind i en lille vig. Bartholomä blev oprindelig opført i 1000-tallet, men blev ombygget omkring 600 år senere. Med Königssee som højdepunktet er dette prægtige lille stykke Tyskland, der strækker sig ind i Østrig, perlen i den betagende Berchtesgaden Nationalpark. Langs de 200 km vandrestier ligger der talrige bjerghytter med restauranter, og hele regionen byder overalt på pensionater og værelser til leje.

Königssee ligger kun 20 km syd for Salzburg i  Østrig, du kan læse mere på turistkontorets hjemmside her

Billig billeje i Tyskland

Lej en billig bil i Tyskland. På Billeje.info kan du sammenligne priser på billeje fra alle billeje-selskaber i databasen. Du finder billeje i Tyskland i alle byer og lufthavne. Indtast dine ønsker i søgemaskinen, tryk “find billigste pris” og få et overblik med priser og ledige lejebiler på din valgte destination.

Bestil billig billeje i Tyskland

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *