Toscana. Lej bil på Billeje.infoKør til Italien med billig billeje fra Flensborg. Foto: Artur Staszewski

Når mange danske familier om kort tid pakker bilen og kører på sommerferie, vælger næsten hver tredje at sætte kursen mod Adriaterhavet, Gardasøen eller Toscana i Italien ifølge nye tal fra FDM travel. Skal I også på kør-selv ferie denne sommer? Vidste du så, at der kan være mange penge at spare på at skifte bilen ud med en lejebil i Flensborg?

Foretrækker billig fly og billeje

“Danskerne elsker at rejse til Italien. Især maden og kulturen tiltaler danskerne, og så er det inden for en rimelig køreafstand. Men den vigtigste faktor er helt klart vejret”, siger Jan Lockhart, adm. direktør i FDM travel.

Som det ses på listen over de mest populære kør selv-destinationer nedenfor, må en tidligere favorit, Frankrig, se sig henvist til en tredjeplads. Det skyldes dog ifølge FDM først og fremmest, at billige flybilletter gør en ferie med fly og billeje mere attraktiv end at køre selv. Ligeledes skyldes det spanske fravær på listen, at mange af de populære feriedestinationer i Spanien nemmest nås med fly.

Top 5 kør selv-destinationer

  1. Italien (31 % )
  2. Tyskland (28 %)
  3. Frankrig (23 %)
  4. Østrig (10 %)

Kør-selv med billig billeje fra Flenborg

Opgørelsen viser, at har man muligheden for at flyve billigt, vælger mange danske ferierejsende at spare de mange timers kørsel og i stedet benytte billeje på feriemålet. Men selv hvis I hellere vil køre selv til for eksempel Italien, er billeje en mulighed for at spare penge.

Udnyt de lave priser på billeje i Flensborg lige syd for den danske grænse, og fortsæt rejsen i en moderne lejebil, mens jeres egen bil parkeres i Flenborg. Så er I sikker på at have en bil, som kan klare den lange tur sydpå, og ikke mindst spares jeres egen bil for det ekstra slid en lang tur giver.

Den billige billeje i Flensborg har skabt et marked for danskere, som kommer hertil for at afhente en lejebil, og du finder derfor afhentningskontorer for mange af de store biludlejningsselskaber i Flensborg. Bestil din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, så bilen holder klar, når I ankommer til Flensborg. Så kan I fortsætte rejsen sydpå med det samme, eller eventuelt tage en puse og køre en tur ind til hyggelige Flensborg.

Læs mere om billig billeje i Flensborg

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *