, Århus Charter vender tilbage til Algarve

Århus Charter har efter pres fra kunderne genoptaget selskabets rejser til Algarve, og kan nu tilbyde bedre afgangstider og hoteller. Rejsebureauets hoteller i Algarve ligger alle i kystbyen Albufeira, hvorfra det med billeje er nemt også at besøge blandt andet hovedstaden Lissabon.

Århus Charter valgte at droppe Algarve fra årets rejseprogram på grund af faldende kvalitet på selskabets hoteller, og en dårlig afgangstid. Men de mange kunder som har eftersprugt rejser til Algarve, kan nu glæde sig over at rejserne til Algarve vender tilbage i en ny og forbedret udgave:

“Vi har fået en bedre afgang og set, at hotellerne er blevet moderniseret. De to-tre bedste af dem, vi tidligere har brugt, og nogle nye er med,” siger Ulla Stæt Andersen fra Århus Charter.

Oplev mere med billeje i Algarve

“Vi er rigtig glade for at komme flyve til Algarve igen til et dejligt land med et stolt folkefærd. En del af vores gæster benytter sig af, at det er ret nemt at komme til hovedstaden Lissabon og til Sevilla i Spanien, så de oplever andet end Albufeira og omegn,” siger Ulla Stæt Andersen til Århus Stiftstidende.

Med billig billeje i Algarve kan I også frit udforske de mange skønne strande langs Algarve-kysten, og de mange andre seværdigheder og attraktioner Algarve byder på.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *