Avis modtager pris. Lej bil hosAvis på Billeje.info

Avis Biludlejning vandt for fjerde år i træk kategorien “Bedste Business Biludlejningsfirma i Europa” ved World Travel Awards, som i år blev afholdt i Portugal.

Avis var nomineret i kategorien sammen biludlejningsselskaberne Alamo, Auto Europe, Budget, Enterprise Rent-A-Car, Europcar, Hertz og Sixt. Vinderen findes udfra en bedømmelse af blandt andet kundetilfredshed, service, produktudvikling og kvalitetsniveau.

De nominerede til en World Travel Award vælges ud fra en række kriterier, heriblandt kundetilfredshed, service, produktudvikling og kvalitetsniveau. I årets World Travel Awards afstemning deltog mere end 200.000 branchefolk og forbrugere. Tidligere foregik afstemningen internt i rejsebranchen, men med forbrugerenes deltagelse har prisuddelingen fået endnu større betydning.

”Det er helt specielt at blive hædret af rejsebranchen selv. Det har også en ganske særlig betydning, at vores kunder har været med i afstemningen. Vi er derfor meget stolte over at have vundet denne vigtige pris igen, og vi ser det som et skulderklap og et incitament til at gøre det, vi gør, endnu bedre,” siger Philip Schack, Country Manager for Avis Biludlejning i Danmark.

World Travel Awards i Europa er blot en af en række regionale kåringer, hvor vinderne i sidste ende skal dyste om titlen som ‘Verdens bedste biludlejningsfirma’. Avis Biludlejning har i år gjort det godt uden for Europa, og er således blandt andet kåret til ‘Bedste Business Biludlejningsfirma’ i Afrika og Asien, og må derfor formodes at ligge godt til at gentage sejren fra seks foregående år i netop denne kategori.

Bestil billeje fra Avis Biludlejning

Ønsker du at benytte billeje fra de bedste biludlejningsfirmaer i verden? Så benyt søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du finder billige lejebiler fra Avis og de andre anerkendte biludlejningsfirmaer. Søgemaskinen indsamler priser på billeje fra dem alle, så du nemt kan finde præcis den lejebil, der opfylder dine ønsker, til den bedste pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *