Oplev Ronda med billeje fra Malaga.Oplev Ronda tyrefægterarena med billeje fra Malaga. Foto: Andy Maguire

Holder du ferie i Malaga, har du med billeje mulighed for at tage på en lang række spændende udflugter til Andalusiens seværdigheder og byer. Knap halvanden times kørsel vest for Malaga kan du for eksempel besøge Ronda, som blandt andet huser Spaniens ældste og meget smukke tyrefægterarena.

Tyrefægterarenaen i Ronda, Plaza de Toros de Ronda, stod færdig i 1785 efter seks års byggeri. Arenaen med en diameter på 60 meter har plads til 6.000 tilskudere, og anses for den blodige sports fødested i Spanien. Mange tyre har måtte lade livet her, men i dag afholdes der dog kun få tyrefægtninger i Ronda, som for eksempel ved den årlige festival til ære for den legendariske matador Pedro Romero.

Tyrefægterarenaen er åben for offentligheden, og for en beskeden entré kan du komme indenfor i arenaen og evetuelt besøge museet, som befinder sig under tribunerne. Du kan finde flere informationer om tyrefægterarenaen på den officielle hjemmeside her.

Ronda broen

Den berømte bro, Puente Nuevo, i Ronda. Foto: pani.minister

Det er dog ikke kun den gamle tyrefægterarena, som gør Ronda til et populært udflugtsmål med billeje fra Malaga. Rundt om i den gamle by kan du således se og besøge mange interessante, smukke monumenter og bygningsværker som for eksempel den berømte bro, der forbinder byen over en dyb kløft.

Bestil billeje i Malaga online

Ronda er bare ét af mange interessante udflugtsmål i nærheden af Malaga, som du kan opleve i dit helt eget tempo med billeje.

Få flere tips til seværdigheder i og omkring Malaga

På et populært rejsemål som Malaga er udvalget af lejebiler som regel stort, og i søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt finde og sammenligne priser på billeje fra både de internationale og lokale biludlejningsfirmaer. Rejser du i højsæsonen, er det desuden en god ide at bestille billeje i Malaga hjemmefra, så du er sikker på, at få den størrelse lejebil du ønsker til den bedste pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *