JulepyntJulen nærmer sig med hastige skridt. Har du bestilt din julebil? Foto: Susanne Nilsson, Creative Commons.

Der er ikke længe til jul, og går det som det plejer, vil der være igen i år være trængsel på togene mellem landsdelene i juledagene. Har du ikke været ude tids nok til at få pladsbillet, eller orker du bare ikke at kæmpe om pladsen i overfyldte tog, er billeje et oplagt og prisvenligt alternativ.

Billigt hjem til jul med billeje

En juleferie med egen lejebil er ikke kun en mulighed for at rejse komfortabelt mellem landsdelene, men også for nemt at komme rundt på besøg hos familie og venner uden at skulle bekymre sig om køreplaner og pladsbilletter. Med en julebil kan du køre lige til døren og har god plads til alle gaverne.

For dig der som udlandsdanskere vender hjem til Danmark i julen, er billeje ekstra attraktivt. Det skyldes, at du som udlanddansker har mulighed for at leje Tax Free lejebiler, også kaldet valutabiler. Du kan leje disse biler, hvis du er udmeldt af folkeregisteret og har bopæl uden for Danmarks grænser. Udover en lavere pris på billejen, inkluderer lejen af disse biler som regel desuden fri kilometer i modsætning til normale danske udlejningsbiler.

Find billig billeje til julen online

Selvom det er populært at benytte billeje i Danmark omkring jul og nytår, er det ofte muligt at finde gode tilbud, som gør lejebilen til at prismæssigt interessant alternativ til offentlig transport, særligt hvis I rejser flere sammen mellem landsdelene.

I søgemaskinen her på siden kan du let finde billig billeje i byer og lufthavne i hele Danmark. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil, så finder søgemaskinen de billigste priser på lejebiler fra både store og små biludlejningssselskaber. Kommer du hjem fra udlandet er det for eksempel oplagt at bestille billeje i Københavns Lufthavn, så du kan fortsætte videre til din endelige destination uden forsinkelse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *