Bilferie på Route 66 Chicago

I dette indlæg kan du læse mere om bilferie på Route 66 og om billig billeje i USA. Du kan læse mere om de forskellige byer og lufthavne i vores guide om billeje i USA.

Route 66

Den verdenskendte Route 66 starter i ”The windy city” bedre kendt som Chicago. Starter man sin rejse i Chicago, kan man finde masser af biludlejningskontorer, enten i lufthavnen eller rundt omkring i byen. Nu hvor man er i Chicago kan man lige så godt udforske byen og besøge Sears Tower og Navy Pier.
Tager man mod syd på den legendariske Route 66 vil vejen føre dig igennem Wilmington.
Herefter vil man befinde sig i bakkerne i Missouri Ozark Mountains, før man kommer til Springfield. I Springfield er der masser af attraktioner som viser Route 66’s historie. Er man i Springfield i september vil man også kunne opleve Route 66 Mother Road Festival, hvor der er masser af musik og stylede biler, samt en masse andet. Normalt skriver vi ikke om andet en bilferie her på Billeje.info, men lige netop på Route 66 har vi skrevet et indlæg om at kører turen på Mortorcykel. Har du en drøm om at opleve Route 66 på motorcykel i stedet for at kører i bil så læs indlægget Route 66 på motorcykel.

Oklahoma City

Fra Springfield vil Route 66 føre dig og din lejebil føre dig igennem Oklahoma City, hvor man kan besøge det kendte Route 66 museum, der priser de personer der lavede Route 66.

Amarillo

Når man er kørt længere vil man være nået over grænsen til Texas og komme igennem byen Shamrock, for til sidst at ende i Amarillo. Her kan man blandt andet opleve Cadillac Ranch og finde en masse antikke butikker.

New Mexico

Efter at have været i Amarillo kan man fortsætte til man passerer Tucumcari og til sidst ender man i den populære by Albuquerque. Her er der masser at opleve, såsom Petrified Forest National Park, der er kendt for sine forstenede træer og ikke langt herfra kan man finde et stort meteor krater, som man ikke vil gå glip af.

Arizona

Når man ankommer til Arizona må man ikke gå glip af Grand Canyon National Park. Her bør man stige ud af sin lejebil og gå langs en af de mange vidunderlige vandrestier, hvor man vil have en smuk udsigt.
Las Vegas
Kører man på Route 66 kommer man heller ikke uden om ”Sin City” eller Las Veags. Selvom man ikke har tænkt sig at blive her natten over, skal man næsten ind på en af de mange kasinoer og gamble lidt. Det ville næsten være ulovligt ikke at gamble når man er i Las Vegas.
I Las Vegas finder man også en masse shows og outlet butikker.

LOS ANGELES

Fra Las Vegas til Los Angeles  kan det være svært at finde vej hvis man ikke har en GPS. Når man ankommer til Los Angeles er der masser af se, såsom stjernerne på Sunset Strip. I Los Angeles vil man finde masser af dyre butikker og man kan bruge tiden på at drikke eller spise på de mange cafeer og håbe på at man ser en kendt skuespiller. Herfra vil vejen til sidst ende med at føre dig til Santa Monica Boardwalk.
Fra Las Vegas til Los Angeles ruten 66 vejen er ikke så fremtrædende. Vi foreslår at snuppe et kort lokalt som vil vise dig var vejen fortsætter lige op gennem Los Angeles og i sidste ende vil føre dig til Santa Monica Boardwalk.

Bilferie i USA

USA bilernes hjemland er oplagt at opleve i bil og specielt den legendariske Route 66. På Billeje.info kan du finde billig billeje til din bilferie i USA uanset om turen går til Route 66 eller et andet sted i USA. Når du rejser til USA på bilferie er det en god ide at planlægge turen hjemmefra, for afstandene er store. USA er kendt for at du kan få virkelig meget bil for pengene, og mange vælger at leje en ekstra stor bil eller måske en sportsvogn. I dette indlæg har vi skrevet kort om  om bilferie på Route 66, og om billig billeje i USA, men du finder mere inspiration i vores guide om bilferie i USA ved at klikke på nedenstående link.

Bilferie i USA

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *