Danskerne er vilde med bilferie i påskenBerlin, Tyskland - Danskerne er vilde med at tage på bilferie i Tyskland i påsken. Foto: Nigel's Europe

Tusindvis af danskere benytter den forestående påskeferie til en bilferie i egen bil, men det er dog ikke alle som kommer frem og tilbage helt uden problemer.

Særligt bilture i Danmark eller til nærliggende Tyskland er populære ifølge en arrangør af bilferier:

“Tyskland og Danmark er de mest besøgte destinationer, fordi rejseomkostningerne og køreafstanden er til at overskue. Vi sælger mange hotelophold og kortere ture til de gamle, danske købstæder, samt wellness-ophold især til Nordtyskland. Danskerne vil slappe af i nogle tilfredsstillende rammer, få god mad og besøge et par spændende byer. Det kan de i Danmark og Tyskland,” fortæller Lars Bjelsdorf, administrerende direktør hos Risskov Bilferie.

Det er dog ikke helt problemfrit at benytte egen bil på ferien.

”Danskerne har Europas ældste biler, og hvert år hører vi om bilister, hvor bilen er brudt sammen på ferien. Skal man gardere sig mod uheld, er det en god idé at få kontrolleret bilen, før man tager afsted,” siger Per V. Rasmussen, administrerende direktør hos Applus+ Bilsyn.

Bestil billeje til ferien online

Der er dog også mange, som med billeje i påskeferien helt slipper for at bekymre sig om den slags. Med billeje har man den samme frihed som i egen bil, og selv den forholdsvis korte påskeferie er så ikke længere begrænset til nærområdet, da det er nemt at kombinere en lavpriflybillet med billig billeje i hele Europa. Benyt søgemaskinen her på Billeje.info, som i samarbejde med CarTrawler finder og sammenligner priser på billeje i lufthavne og byer i hele verden. Bestiller du billeje hjemmefra, har du bedst chance for at finde lige præcis den model du ønsker til den laveste pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *