Hold billigere bilferie i Tyskland med billeje. Foto: Diego Cambiaso, Creative Commons.

Billige flybilletter er for tusindvis af danske familier ikke grund nok til at droppe bilferien sydpå. Ifølge Stena Line’s “Bilferierapporten 2015” vil næsten hver fjerde dansker således i år tage bilen på ferie.

Bilferie i Tyskland populært

I rapporten fra det svenske rederi har 1.000 personer svaret på spørgsmål om bilferie, og her svarer 24 procent at de regner med at køre på ferie i egen bil i 2015.

Ifølge undersøgelsen planlægger flest danskere at køre til Tyskland, ca. 60 procent. På de følgende pladser på listen over populære mål for bilferier kommer Italien, Østrig, men også Sverige og Frankrig er med i toppen.

Større fleksibilitet på bilferie

Der er flere grunde til at mange danskere foretrækker en bilferie, når turen går til udlandet. Den begrundelse der oftest gives i undersøgelsen (80 procent) er, at man på en bilferie har den største grad af frihed og fleksibilitet.

Dertil kommer fordele som at det er nemmere at lave spontane afstikkere undervejs og at købe ting med hjem. Fra tidligere undersøgelser ved man desuden, at mange familier anser tiden i bilen for en chance for at få kvalitetstid sammen uden forstyrrelser.

Billigere bilferie med billeje

Har du planer om at køre i egen bil sydpå i år? Så bør du overveje at benytte billeje i stedet. Som vi tidligere har fortalt her på siden, er der flere fordele ved at udskifte jeres egen bil med en lejebil i Flensborg og køre resten af ferien i denne.

Undgå værditab på bilferien med billeje fra Flensborg

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *