Er din bil ikke klar til en lang tur sydpå? Så benyt i stedet billig billeje og slip for bekymringerne.

Inden for kort tid pakker mange danske familier bilen for at begive sig afsted på en lang køretur mod sol og sommer i Sydeuropa. For tusindvis af familier afbrydes bilferien dog undervejs af en bil, som gør vrøvl, og i sidste ende kan bilferien ende med en stor uforudset værkstedsregning i udlandet.

11.000 biler får problemer i udlandet

Der er hvert år ca. 11.000 danske bilister, som kontakter SOS International for at få hjælp med bilen i udlandet. Hos landets største bilsynsvirksomhed, Applus Bilsyn, hører man da også ofte om uheldige kunder, der har været nødt til at få bilen på værksted i udlandet. Vil man køre på ferie i egen bil, kræver det ifølge Applus Bilsyn grundige forberedelser.

“Ofte er den ekstra strækning og ekstra vægt, som ens bil skal håndtere på bilferien til Tyskland, Frankrig og Italien tungen på vægtskålen, der får bilen til at bryde sammen. Der er en markant forskel på at køre med fem personer og fuld oppakning og et par tusinde kilometer og mindre hverdagsærinder med blot en til to personer,” siger administrerende direktør Per V. Rasmussen.

Bestil billig billeje til ferien

Vil du skåne din bil for det ekstra slid en lang bilferie med tung oppakning medfører? Så bør du overveje at benytte billig billeje fremfor egen bil. En lejebil er ikke blot det oplagte valg, hvis du flyver til dit feriemål, men også hvis du vil køre hele vejen selv.

Udnyt for eksempel at billeje i Tyskland er betydeligt billigere og bestil din lejebil med afhentning i Flensborg. Byen ligger umiddelbart syd for den dansk-tyske grænse, og du kan her bestille lejebiler fra alle de store kendte biludlejningsfirmaer såsom Avis, Hertz og Europcar. Så kan du og familien ikke blot køre på sommerferie i en lækker bil, men også spare de udgifter du ellers ville have ved at køre den lange tur sydpå i egen bil.

Læs mere om billeje i Flensborg

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *