, Billeje af luksusbiler i lufthavn

Mange mennesker bruger billeje i lufthavne. Det er praktisk at have et køretøj lige når man ankommer på rejser eller forretning, og så ellers at beholde lejebilen indtil man har afgang fra lufthavnen igen nogen tid senere. For nylig er det endda blevet muligt at leje en luksusbil hos biludlejningen i lufthavnen.

Her på billeje.info finder du de bedste tilbud på billeje.info – ønsker du et leje en bil lidt ud over det sædvanlige, vælger du bare Luksus / Premium i søgemaskinen ovenfor under feltet ‘Bilgruppe’.

Mange af de store billejeselskaber tilbyder premium- og luksusbiler i deres billejeprogrammer. Og det er der mange gode grunde til.

Hvorfor leje en luksusbil?

Billejefirmaerne ved, at der er forskellige årsager til, at folk vælger en premium eller luksus model i biludlejningen. Nogle af de mest typiske er eksempler udlejningsfirmaerne ser er:

1. Luksusbiler er sjovere at køre. På rejsen har du netop mulighed for at køre en bil, du ikke har råd til at eje. Der er stor forksel på udgifterne ved at eje og ved blot at leje for kort tid.

2. Bryllupsrejsen bliver mere romantisk, hvis turen foregår i en Aston Martien end i en Skoda Octavia. For de fleste er bryllupsrejsen en oplevelse for livet, og derfor spenderer mange gerne ekstra – også på billejen. Bemærk dog, at man skal være fyldt 25 hos de fleste billejefirmaer, før de vil udleje en luksusbil.

3. Dyre vaner. Der er også kunder som har en luksusbil derhjemme, og som er vant til at køre et bestemt mærke og en bestemt model, og vil have samme mærke og model til rådighed på ferien. Det er også sværere at gå fra en luksusbil til en “normal” bil end omvendt, så det giver god mening.

4. Luksusbiler imponerer. Det er særligt forretningsrejsende, der har en stor interesse i at udvise overskud og fremstå velhavende, men der kan være mange andre grunde til at ville imponere. Mange kendte har også et image, der skal holdes ved lige, og det kræver luksus – også i valget af lejebil.

5. Nogle forbinder et bilmærke med et rejsemål. Således er der nogle der ønsker at leje en Maserati eller Ferrari på rejser i Italien. Går ferien derimod til USA, er det måske en Ford Mustang V8 model eller en Chevrolet Corvette, der lokker. På den måde får man hele oplevelsen af landet med på bilferien.

6. Endelig er der en del kunder, der overvejer at købe en bestemt luksusbil. Men først ønsker de at prøvekøre modellen i længere tid og på egne præmisser. Her er billeje overlegen i forhold til forhandleren for med billeje kan du prøvekøre præcist hvor og hvorlænge du ønsker det. Der er altså en del mennesker der bruger billeje som en testdrive.

At man nu ikke længere skal til specialiserede udlejere, men kan leje luksusbiler direkte fra lufthavne gennem vores søgemaskine, gør det mere attraktivt og nemt for mange flere rejsende at leje en bil lidt ud over det sædvanlige.

Find din egen luksusbilleje i vores søgemaskine ovenfor. Vælg Luksus / Premium under ‘Bilgruppe’.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *