Bilferie udsigtBestem selv hvornår du vil nyde udsigten med billeje.

Om få uger, når skoleferien begynder, pakker tusindvis af danske familier bilen for at køre sydpå. Men en ny undersøgelse viser, at det ofte bedre kan betale sig at tage flyet og leje en bil på rejsemålet.

Billigst med fly og billeje

Ifølge en ny prissammenligning, som Spar Nord og udarbejdet sammen med Bilbasen, bør man ikke automatisk vælge en kør-selv ferie, hvis man vil billigst muligt afsted.

Ved at inkluderer udgifter til både brændstof, værditab og andre omkostninger forbundet med at tage bilen på langfart, når man i undersøgelse ifølge Jyllandsposten frem til, at den klassiske kør-selv ferie har svært at konkurrere med flypriserne.

Kører du fra Danmark til de populære destinationer i Italien, Frankrig og Kroatien, skal du ifølge beregningen forvente , at det vil koste et sted mellem 10.000 og 13.000 kroner. Selv for en familie bestående af far, mor og to børn vil derfor ofte kunne holde en ligeså billig ferie med fly og billeje.

Bortset fra prisen er fordelen ved at tage flyet, at du kommer betydeligt hurtigere frem og ikke risikere at have i kødannelse et sted i Europa.

Det bedste af to verdener med billeje

Når kør-selv ferien stadig er så populær trods faldende flypriser gennem de senere år, skyldes det uden tvivl, at mange rejsende sætter på bilens fleksibilitet. Den kan du dog også sagtens få selvom du vælger at flyve på ferie.

I alle større lufthavne finder du således et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer med både kendte firmaer som Avis, Europcar, Hertz og Enterprise, samt ofte flere lokale udlejere. Har du bestilt din lejebil hjemmefra, kan du fortsætte fra lufthavnen til din feriebolig med det samme og tage hul på en oplevelsesrig ferie. Med en lejet bil har du samme frihed til at udforske seværdigheder i eget tempo, som hvis du tager på kør-selv ferie.

Særligt i højsæsonen bør du bestille billeje i god tid. Det kan du gøre i søgemaskinen øverst her på siden. Du skal blot angive hvor og hvornår, du har brug for en bil, så finder den anerkendte søgemaskine fra CarTrawler hurtigt de billigste priser fra en lang række store og små udlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *