Billig billeje i Algarve med Auto Rent

En ny opgørelse over billeje i 2011 viser, at Portugal er godt på vej til at indhente sin nabo Spanien, når det gælder turisme og billeje.

I årtier har Spanien haft føretrøjen, men nye tal viser ifølge Rhinocarhire.com at rejsende i stigende grad får øjnene op for nabolandet Portugal, som i mindre grad har oplevet den masseturisme, som man har sat sit præg på mange destinationer i Spanien.

Således oplevede Algarve, en af Portugals mest kendt og populære regioner, i 2011 et stigende antal besøg, og en tilsvarende stigning i antallet af billeje-reserveringer. Der har især været en stigende efterspørgsel på billeje fra Faro Lufthavn. Faro er et populært sted at bestille billeje, da det for mange er indgangsporten til en ferie i Algarve, og de lave priser på billeje man finder her.

Algarve er således ikke blot blevet et populært rejsemål på grund af de dejlige strande, den gode mad og den venlige befolkning, men også fordi man her let kan komme rundt med billeje, der desuden fås til nogle af Europas laveste priser.

Billeje i Algarve

En af de mange smukke strande i Algarve – med billeje kan man opleve Algarve på egen hånd. Foto: Sue Elias

 

Bestil billeje i Algarve

Har du brug for billeje i Algarve til din næste ferie? Så benyt billeje-søgemaskinen her på siden, som i samarbejde med en af verdens førende billeje-formidlere, finder og sammenligner billeje-priser fra alle biludlejningsselskaberne i Algarve. Med billeje er det nemt at fortsætte direkte fra lufthavnen til dit hotel, og ikke mindst nemt at komme rundt til de mange seværdigheder og strande du finder i Algarve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *