Billeje Barcelona Lufthavn

Konkursen i Spanair har fået det spanske lavprisflyselskab Vueling til at rykke præmieren på sin nye rute fra København til Barcelona to måneder frem. Vueling begyndte således allerede i weekenden at flyve til Barcelona.

Oprindeligt var det planen, at Vueling først fra den 25. marts skulle starte med flyvningerne fra Barcelona til Stockholm, København og Aalborg, men med Spanair’s konkurs er der opstået en ny åbning i et konkurrencepræget marked, som indtil videre har betydet at Vueling allerede er startet med flyvninger til København og Stockholm.

Vueling, som er delvist ejet af Iberia, vil i starten kun flyve fire gange ugentlig mellem København og Barcelona, men når sommerprogrammet træder i kraft stiger antallet til 11. Vueling flyver i forvejen fra København til Madrid i Spanien.

Billeje Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn – flyselskabet Vueling overtager flyrute til Barcelona. Foto: sukiweb

Find billeje i Barcelona

Har du brug for billeje i Barecelona? Så benyt søgemaskinen her på Billeje.info, som finder og sammenligner priser på billeje i Barcelona fra alle de kendte biludlejningsselskaber, som er tilstede i Barcelona. Du kan enten vælge at bestille billeje i Barcelona Lufthavn, så du let fortsætter din rejse efter ankomst, eller du kan bestille billeje med afhentning fra en af udlejningsstationerne i selve Barcelona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *