strandkant. lej billig bil på Billeje.infoLej en billig lejebil til din vinterferie under solen på Billeje.info. Foto: Luis Argerich

Vintermørket har sænket sig over Danmark ovenpå en alt for kort og solfattig sommer, og måske derfor er det netop nu, der rundt om i de danske hjem bliver lagt planer for vinterferien. Ifølge en ny brugerundersøgelse fra Apollo Rejser trodser danskerne al snak om økonomisk krise, og forventer at holde længere vinterferie i forhold til sidste år.

De deltagere i undersøgelsen, som planlægger at rejse udenlands i vinterferien, regner med, at de i gennemsnitlig vil spendere omkring 14.500 kroner på vinterferien og samtidigt forlænge den med to dage i forhold til sidste år. Således viser undersøgelsen, at danskerne denne vinter forventer at rejse i 15 dage mod 13 dage sidste år.

Det er især den ældre generation, som rejser ud denne vinter, og de bruger også betydelig flere penge og dage på vinterferien. Men det er dog ikke kun det grå guld, som kan drage fordel af at rejse om vinteren.

”Vinteren er et godt tidspunkt at rejse ud, fordi vi typisk får lidt mere ferie for pengene, og fordi det specielt er det tidspunkt af året, hvor mange af os har godt af lidt lys og varme. Det er således en oplagt periode at udleve sine feriedrømme på,” fortæller udtaler Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo. I vintermånederne får man desuden ofte mere for pengene på mange af de traditionelt populære rejsemål.

På ski i vinterferien

Er du typen der hellere vil stå på ski i vinterferien end at ligge på en strand og nyde solen? Læs vores indlæg om billeje til skiferien med gode råd til dig der selv vil kører i bil til sneen eller dig der flyver til Alperne eller Norge og Sverige og skal bestille en billeje i lufthavnen. Skal du på ski i USA og Canada er det oplagt at leje en billig bil.

Vinterferie – lej en billig bil til skiferien

Bestil billig billeje i vinterferien

Har du husket at bestille en billeje lejebil til vinterferien? Uanset om du rejser mod varmere himmelstrøg eller på skiferie, er det en god ide at bestille billeje hjemmefra i god tid, særligt hvis du skal afsted i uge 7 og 8. Så har du bedst chance for at finde netop den type lejebil, du ønsker, og ikke mindst få den til den bedste pris. Selvom det tyder på, at den triste danske sommer har gjort, at mange ikke har tænkt sig at spare på vinterferiebudgettet i år, er det alligevel de færreste som har lyst til at betale for meget for deres lejebil. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få et hurtigt overblik over priser på billeje fra de forskellige biludlejningsfirmaer på ét sted. Indtast blot dine ønsker i søgemaskinen her på Billeje.info, så finder vi den bedste pris på billeje til din vinterferie.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *