1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Billeje Lissabon – Emirates klar med rute til Lissabon

Flyselskabet Emirates starter daglige flyvninger til den portugisiske hovedstad, Lissabon, fra den 9. juli. Læs mere her, og find billig billeje i Lissabon.

Emirates bliver det første og eneste mellemøstlige flyselskab med forbindelse til Portugal. Landets ti millioner indbygger, og i særdeleshed befolkningen i og omkring Lissabon får dermed en hurtig rute til Mellemøsten og videre derfra.

“Lissabon har været på vore europæiske ønskeliste i lang tid. Vores daglige afgang vil forbinde dette vestlige hjørne af Europa med vores stærke rutenetværk, via Dubai, til Afrika, Asien og endnu længere,” siger Tim Clark, præsident for Emirates Airline.

Direktøren for Lissabon Lufthavn, João Nunes, om den nye rute: “Gode forbindelser er essentielle for erhvervslivet og for turisme, og denne nye rute og de deraf følgende forbindelser vil være meget gavnlig for Portugals økonomi.”

Find billeje i Lissabon

Der er ingen rute med Emirates fra Danmark til Lissabon, men der er tilgengæld gode forbindelser med andre flyselskaber, som gør Lissabon til et oplagt rejsemål for en storbyferie f.eks. i en forlænget weekend. Reserver billeje i Lissabon hjemmefra, så er du sikker på at lejebilen står klar til dig ved ankomst, og du får ofte den bedste pris ved at være ude i god tid. I søgemaskinen her på siden er det nemt at finde og sammenligne priser på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne i Lissabon.

Tags: , ,

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar