Rally Azorerne

Den 23-25 februar er afholdes SATA Rally Azores på Azorerne som første runde af Intercontinental Rally Challenge 2012, der har i alt tretten runder med afslutning den 3 november på Cypern.

Rallyløbet på Azorerne afholdes på øen São Miguel. Løbet på Azorerne har 17 grusvejs-etaper fordelt over tre løbsdage. Derudover indledes SATA Rally Azores med en ekstra by-etape, som foregår om aftenen den 22. i Ponta Delgada med start fra Praça Gonçalo Velho.

Rallyet på Azorerne har været en del af Intercontinental Rally Challenge 2012 de sidste tre sæsoner, men SATA Rallye Azores er blevet afholdt i over 40 år, og er en af de vigtigste afdelinger af det nationale mesterskab i Portugal.

Tildelingen af den første runde af Intercontinental Rally Challenge 2012 er ikke blot en anerkendelse af rallyet på Azorerne, men også af stor betydning for eksponeringen af de Atlantiske øer. Udover de mange rally-entusiaster, som forventes at rejse til Azorerne, vil begivenheden også TV-transmitteres verdens rundt til potentielt millioner af seere.

Rally Azorerne

Billeje på Azorerne – oplev det kendte rallyløb SATA rally på Azorerne. Foto: Pudpuduk

 

Bestil billeje på Azorerne

På Azorerne håber man at rally-løbet vil give seerne rundt om i verden et indtryk af, hvor meget Azorerne har at tilbyde i form af smuk natur og en lang række aktiviteter som f.eks. dykning, hvalsafari, vandring og golf. Skal du på en rejse til Azorerne, er den bedste måde at opleve mest muligt at benytte billeje. Bestil din billeje på Azorerne i søgemaskinen her på siden, som i samarbejde med en af verdens førende formidlere af billeje finder og sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaberne på Azorerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *