Billeje i Tunesien

Med billeje i Tunesien har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Tunesien med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Tunesien fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Tunesien du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Biludlejning i Tunesien

Tunesien er et land med masser af historie og forskelligartede naturlige skønheder. Tunesien har en balsamisk, sand-frynsede middelhavskyst, parfumeret med jasmin og havbrise, og her er fiskene på din tallerken altid friske. De fleste som rejser til Tunesien, gør det for at holde badeferie på grunde af de vidunderlige strande. Men ud over strandene, er det en spændende, undervurderet destination, hvor forskellige kulturer og utrolige ekstremer i landskabet kan udforskes på blot et par dage og med en udlejningsbil er dette muligt.

Tunis er en ambitiøs og moderne arabisk hovedstad, man ikke må gå glip af. Her finder man vidunderlig arkitektur og hyggelige cafeer hvor man kan nyde en kop kaffe. I nord vrimler det med lyserøde flamingoer omkring søerne og dybe grønne skove stiger op fra kysten. Her finder man utroligt nok også oliven og citrus træer som er klar til at blive plukket. Mod syd finder man den fortryllende ørken med sand fra Sahara og dette er hjemsted for de indfødte Berbere.

Billig billeje i Tunesien

Ørkenen i det sydlige Tunesien – Oplev Tunesien på egen hånd med billeje fra billeje.info. Foto: Dag Endresen

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udforsk Tunesien med en udlejningsbil

Turisme spiller en stor rolle i økonomien, men tuneserne virker både overraskede og charmeret af de turister som kommer til Tunesien. Selv om omkring 7 millioner turister ankommer hvert år, kommer du sandsynligvis til at spekulere på, hvor de 6.999.995 eller deromkring andre er.

For rejsende som ikke opholder sig på de mest turistede steder, kan det være en god ide at benytte sig af en udlejningsbil. Det er dejligt nemt at komme omkring i Tunesien hvis man har en bil. Når man rejser rundt i Tunesien vil man hurtigt finde ud af at her er vidunerlige hoteller, cafeer og restauranter, hvor man kan få hjemmelavet pasta eller dejlige kager til en brøkdel af den pris man er vant til i for eksempel Italien eller Spanien.

Landets offentlige transportmidler er både billig og pålidelig men vil man gerne rejse rundt i Tunesien på egen hånd vil en udlejningsbil være det bedste bud. Tunesien er på mange måder Nordafrikas mest afslappede og gæstfri land og man vil helt sikkert komme tilbage til Tunesien når man har oplevet landet på egen hånd.

Lufthavne

De fleste som bestiller en lejebil i Tunesien afhenter bilen i en af de internationale lufthavne. Fra Danmark flyver Tunis Air i skrivende stund til lufthavnen i Tunis, men du finder flere charterselskaber som f.eks. Bravo Tours og Star Tour som flyver til lufthavnene i Monastir og Djerba.

 • Borj El Amri Airport
 • Medenine Djerba Zarzis International Airport
 • El Borma Airport
 • Enfidha Hammamet International Airport
 • Gabès Matmata International Airport
 • Gafsa Ksar International Airport
 • Kasserine Thelepte Airfield
 • Monastir Habib Bourguiba International Airport
 • Sfax Thyna International Airport
 • Tabarka–Ain Draham International Airport
 • Tozeur Nefta International Airport
 • Tunis Carthage International Airport
Find den billigste lejebil i Tunesien Find Billeje her --> Sammenlign priser her