Billeje i Hua Hin

Billig billeje i Hua Hin. Skal du bruge en billig lejebil i Hua Hin så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår og hvor i Hua Hin du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Hua Hin med en udlejningsbil

Før i tiden var Hua Hin ikke andet end en lille fiskerby, men siden 1922 hvor Kong Rama VII pålagde hans italienske arkitekt at konstruere det kongelige palads, Phra Ratchawang Klai Kangwon, kom Hua Hin på kortet. Nutidens kongelige familie pendler stadig regelmæssigt til paladset. Siden paladset blev opført har det været en favorit destination for thailændere.

I dag finder man alle de store hotelkæder i Hua Hin og hvert år kommer der flere og flere turister. Den gamle fiskerby er blevet forvandlet til en vidunderlig badeby. Der har været en utrolig udvikling de seneste år i Hua Hin og der er blevet bygget en masse dyre ejerlejligheder og villaer.

Tager man ind i Hua Hin by vil man finde masser af internationale restauranter hvor man kan spise italiensk, spansk og andre international mad. Man må selvfølgelig ikke gå glip af den vidunderlige thailandske mad når man nu er i Thailand. Med en udlejningsbil har man mulighed for at udforske Hua Hin på egen hånd.

Billig billeje i Hua Hin

Smuk udsigt over badebyen Hua Hin, Thailand – oplev Hua Hin med billeje fra billeje.info. Foto: Pranav Bhasin

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Hua Hin

På trods af den store udvikling der har været i Hua Hin er byen stadig en stille badeby hvor man kan slappe af ved stranden. Hua Hin er en favorit destination for ældre og familier på grund af at den er så afslappende i forhold til for eksempel Phuket.

I Hua Hin er der masser af vandaktiviteter såsom snorkling og dykning, men man kan også fylde sin tid med en 18 hullers omgang på Royal Hua Hin Golf Course. Om aftenen kan vi anbefale at tage et smut ned på molen hvor de mange vidunderlige fiskerestauranter ligger. Her kan man få serveret friskfanget fisk eller skaldyr. Man kan også gå på opdagelse i en af Thailands bedste natmarkeder, hvor man finder alt mellem himmel og jord.

Byens fem kilometer lange strande er nogle af de reneste i Thailand og er perfekt til en dejlig svømme eller snorkling tur. Hua Hin kan også byde på noget af det tørreste vejr i Thailand. Benytter man sig af biludlejning vil man have mulighed for at udforske de forskellige strande og køre ind i landet for at se det “traditionele” Thailand.

Godt at vide om at køre lejebil i Hua Hin

Trafikken i Hua Hin er absolut ikke så slem som i Bangkok og mange andre steder i Thailand. Derfor er billeje i Hua Hin helt sikkert en mulighed, man bør overveje. Trafikken er meget blandet, og der er venstrekørsel, men det er fint at køre her. Hua Hin ligger bare små 2½ times kørsel syd for Bangkok; derfor vil mange allerede have lejet deres bil, før de kommer her.

Hvis du overvejer billeje i Hua Hin, skal du naturligvis sikre sig, at bilen er forsikret. Desuden er det en god ide at undersøge, om din rejseforsikring dækker, hvis du kører i bil i Thailand. Der er mange muligheder for billeje i Hua Hin og man kan leje et bredt udvalg af forskellige biler. Det er en god ide at undersøge markedet, før man beslutter sig. Man fortryder ikke at have lejet sin bil til en lidt dyrere pris et sted, hvor man er sikker på, at tingene er i orden!

Find den billigste lejebil i Hua Hin Find Billeje her --> Sammenlign priser her