Billeje i Khao Lak

Billig billeje i Khao Lak. Skal du bruge en billig lejebil  i Khao Lak så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår og hvor  i Khao Lak du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Khao Lak med en udlejningsbil

Khao Lak fungerer som den perfekte base hvis man vil udforske Similan og Surin øerne, samt de mange vidundere som fastlandet har at byde på. Har man en udlejningsbil bør man ikke gå glip af Khao Sok og Khao Lak national park, som er utrolig smukke og med den vidunderlige sandstrand der hører til Khao Lak, er det ikke underligt at turisterne bliver ved med at valfarte til Khao Lak.

Området blev dog næsten helt udryddet efter den forfærdelige tsunami, men er heldigvis blevet genopbygget og her er blevet bygget vidunderlige ressorts som turister og især dykkere valfarter til.

Billig billeje i Khao Lak

Den smukke strand ved Khao Lak, Thailand – oplev Khao Lak med billeje fra billeje.info. foto: Inchka

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Khao Lak

I dag er Khao Lak blevet til lidt af en pakkerejse destination og man finder butikker, barer, restauranter og rejsebureauer over det hele i byen. Tager man mod stranden vil der blive mindre støjende og man glemmer helt at man deler Khao Lak med hundredevis af andre turister.

Benytter man sig af biludlejning i Khao Lak, vil det være ideelt at udforske de nærliggende områder som blandt andet byder på frodig regnskov, hvor man kan tage en smuk båd tur på en af floderne.

Skulle man have brug for at komme på internettet og tjekke sin facebook side eller måske noget mere vigtigt, har de fleste hoteller internet adgang, men ellers kan man finde butikker i centrum hvor man kan betale sig fra det.

Find den billigste lejebil i Khao Lak Find Billeje her --> Sammenlign priser her