Billeje i Sydney

Lej en bil i Sydney med billeje.info – specialist i biludlejning online. I søgemaskinen sammenligner du priser på biludlejning i Sydney fra biludlejningsselskaber som fx. Hertz, Budget, Avis, Europcar og Trifty, samt lokale brands som East Coast Car Rental og AeroDrive.

Australiens ældste og største by Sydney, er en fantastisk blanding af kulturer, seværdigheder, synspunkter, smag og festivaler. Stadig kendt for en vellykket iscenesættelse af OL tilbage i 2000. Sydney er en af verdens mest populære rejsemål. Billeje.info giver billeje muligheder i Sydney og i lufthavnen, samt i byer rundt omkring i hele Australien.

billeje i Sydney
Sydneys skyline er legendarisk – ikke mindst pga. Utzons operahus og den smukke Harbour Bridge

Lejer du en bil i Sydney er det en nem og billig måde, at udforske denne fantastiske by og opleve den omkringliggende region. Indtast dine ønsker om periode og vælg om du vil afhente din lejebil i centrum eller i Sydney lufthavn, tryk søg og du får en oversigt med alle ledige biler og priser!

Sydneys seværdigheder og historie

Sydney er den største og mest folkerige by i Australien og staten New South Wales. Sydney er beliggende på Australiens sydøstkyst i Det Tasmanske Hav. Beboere i Sydney kaldes Sydneysiders, bestående af en kosmopolitisk og international befolkning af mennesker fra hele verden.

Byen er bygget på bakkerne omkring Port Jackson, som er almindeligt kendt som Sydney Harbour, hvor den ikoniske Sydney Opera House og Harbour Bridge ligger. Baglandet i Metropolitan Area er omgivet af nationalparker, og de kystnære regioner huser mange bugter, floder, bugter og strande, herunder den berømte Bondi Beach.

Beliggende på en solbeskinnet, klar havnbugt, slår en ting dig med det samme, når du ankommer til Sydney – det er smukt. En af de mindst forurenede og mest forfriskende storbyer i verden, Sydney er en fornøjelse at udforske. Den mest indlysende turistattraktion er det kendte Opera House og Harbour Bridge der også er imponerende. selvom det er lidt klicheagtig er det et must at besøge disse seværdigheder når man er I Sydney. En række museer og gallerier giver Sydney et blomstrende kulturliv, men byen byder også på et hæsblæsende natteliv og underholdning, som tiltrækker backpackere og unge fra hele verden.

King ‘s Cross har et udvalg af klubber og barer for at holde dig i gang til langt ud på natten. The Rocks området kombinerer både kultur og underholdning, med nogle spændende udstillinger, der viser livet i kolonitiden og har også nogle gode musiksteder og pubber, hvor du kan danse på bordene med de lokale. For en klassisk Sydney oplevelse, skal man også besøge Bondi Beach for lidt solbadning ikke mindst for at se på de mange surfere og bodybuildere som kræver meget af opmærksomheden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplevelser i Sydney i en lejebil

Lejer du en bil i Sydney kan du kan udforske den dejlige by, og den fantastiske omkringliggende region i dit eget helt eget tempo. Du kan tage en tur op til den nærliggende Blue Mountains, som har et imponerende udvalg af toppe, der får sit navn fra den blå lyng der vokser på deres sider. Darling Harbour er også et dejligt sted at besøge og har et godt udvalg af restauranter og nogle vidunderlige attraktioner for hele familien, herunder et fremragende akvarium som især børn vil synes er rigtigt sjovt. Læs mere her på siden om bilferie.

Hvad koster billeje i Sydney?

Dagspriserne på billeje i Sydney er generelt forholdsvis lave, hvis du vælger en bil i kategorien Økonomi eller Kompakt, hvor der er et stort udbud. Efterspørgslen er størst i sommermånederne fra december til februar, samt omkring Kinesisk Nytår, da mange kinesere tager på nytårsferie i Sydney. Generelt er priserne på billeje lidt lavere hos de firmaer som holder til udenfor lufthavnens terminaler, herunder Easst Coast Car Rental og Sixt, som begge tilbyder gratis afhentning med shuttlebus lige udenfor lufthavnsterminalen.

Billig billeje i Sydney Lufthavn

Sydney lufthavn, som retteligt hedder Sydney Kingsfort Smith Airport, ligger relativt tæt på centrum af millionbyen, og kan nås fra centrum på under 20 minutter med Airport Link-jernbanen. De fleste vælger dog at leje en bil i Sydney lufthavn, så de hurtigt og nemt kan komme til deres hotel, til stranden eller til venner og bekendte i området. Når man har lejet en bil i Sydney lufthavn er der nem adgang i alle retninger med Southern Cross Drive M1-motorvejen og M5 South Western Motorway.

Det er relativt nemt at vænne sig til at køre i venstre side af vejen, selvom trafikken her kan være tæt. Følg blot efter den forankørende og tage det roligt. De lokale bilister er generelt venlige og klar til at vise hensyn.

Biludlejning i byer over hele Australien

Billeje.info tilbyder også billeje i andre byer i Australien. I søgemaskinen finder du bla. lejebiler i Sydney, Melbourne, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin samt andre steder I Australien. Book din bil online i dag og få fordel af de mange gode tilbud på lejebiler. Husk at bestiller du bil igennem CarTrawler er prisen normalt altid inkl. ubegrænset antal kilometer og lovpligtige forsikringer. Vi anbefaler dog altid at du læser de aktuelle lejebetingelser som du finder i step 2 i søgemaskinen.

Find den billigste lejebil i Sydney Find Billeje her --> Sammenlign priser her