Billeje i Sydney

Kom nemt rundt til alle seværdighederne med billeje i Sydney. Foto: Richard Taylor

Lej en bil i Sydney med billeje.info – specialist i biludlejning online. I søgemaskinen sammenligner du priser i Sydney fra alle biludlejningsselskaber.

Indtast dine ønsker om periode og vælg om du vil afhente din lejebil i centrum eller i Sydney lufthavn, tryk søg og du får en oversigt med alle ledige biler og priser!

Australiens ældste og største by Sydney, er en fantastisk blanding af kulturer, seværdigheder, synspunkter, smag og festivaler. Stadig kendt for en vellykket iscenesættelse af OL tilbage i 2000. Sydney er en af verdens mest populære rejsemål. Billeje.info giver billeje muligheder i Sydney og i lufthavnen, samt i byer rundt omkring i hele Australien. Lejer du en bil i Sydney er det en nem og billig måde, at udforske denne fantastiske by og opleve den omkringliggende region.

Sydney, seværdigheder og historie

Beliggende på en solbeskinnet, klar havnbugt, slår en ting dig med det samme, når du ankommer til Sydney – det er smukt. En af de mindst forurenede og mest forfriskende storbyer i verden, Sydney er en fornøjelse at udforske. Den mest indlysende turist attraktion er det kendte Opera House og Harbour Bridge der også er imponerende. selvom det er lidt klicheagtig er det et must at besøge disse seværdigheder når man er I Sydney. En række museer og gallerier giver Sydney et blomstrende kulturliv, men byen byder også på et hæsblæsende natteliv og underholdning, som tiltrækker backpackere og unge fra hele verden. King ‘s Cross har et udvalg af klubber og barer for at holde dig i gang til langt ud på natten. The Rocks området kombinerer både kultur og underholdning, med nogle spændende udstillinger, der viser livet i kolonitiden og har også nogle gode musiksteder og pubber, hvor du kan danse på bordene med de lokale. For en klassisk Sydney oplevelse, skal man også besøge Bondi Beach for lidt solbadning ikke mindst for at se på de mange surfere og bodybuildere som kræver meget af opmærksomheden.

Oplevelser i Sydney i en bil

Lejer du en bil i Sydney kan du kan udforske den dejlige by, og den fantastiske omkringliggende region i dit eget helt eget tempo. Du kan tage en tur op til den nærliggende Blue Mountains, som har et imponerende udvalg af toppe, der får sit navn fra den blå lyng der vokser på deres sider. Darling Harbour er også et dejligt sted at besøge og har et godt udvalg af restauranter og nogle vidunderlige attraktioner for hele familien, herunder et fremragende akvarium som især børn vil synes er rigtigt sjovt. Læs mere her på siden om bilferie

Information og fakta om Sydney

Sydney er den største og mest folkerige by i Australien og staten New South Wales. Sydney er beliggende på Australiens sydøstkyst i Det Tasmanske Hav. Beboere i Sydney kaldes Sydneysiders, bestående af en kosmopolitisk og international befolkning af mennesker fra hele verden.

Byen er bygget på bakkerne omkring Port Jackson, som er almindeligt kendt som Sydney Harbour, hvor den ikoniske Sydney Opera House og Harbour Bridge ligger. Baglandet i Metropolitan Area er omgivet af nationalparker, og de kystnære regioner huser mange bugter, floder, bugter og strande, herunder den berømte Bondi Beach.

Rejser og billeje i byer over hele Australien

Billeje.info tilbyder også billeje i andre byer i Australien. I søgemaskinen finder du bla. Lejebiler i Sydney, Melbourne, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin samt andre steder I Australien. Book din bil online i dag og få fordel af de mange gode tilbud på lejebiler online. Husk at bestiller du bil igennem CarTrawler er prisen normalt altid inkl. Ubegrænset antal kilometer og lovpligtige forsikringer. Vi anbefaler dog altid at du læser de aktuelle lejebetingelser som du finder i step 2 i søgemaskinen.

Find den billigste lejebil i Sydney Find Billeje her --> Sammenlign priser her