Billeje på Antigua og Barbuda

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Antigua og Barbuda. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Antigua og Barbuda, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Antigua og Barbuda fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Antigua og Barbuda. Lej bil på Billeje.info

Udforsk Antigua og Barbuda med en lejebil. Foto: Patrick Hawks

Fra sukkerrør til turisme

Christoffer Columbus gik i land og navngav Antigua i 1493, men det var England som koloniserede Antigua og Barbuda, der allerede havde en indfødt befolkning. Kolonisterne oprettede med tiden sukkerplantager og hentede afrikanske slaver til at arbejde heri. Efter slaveriets ophævelse i 1834 blev øerne en del af den britiske koloni Leeward Islands. Først i 1981 blev den lille østat selvstændig og i stedet en del af Commonwealth.

Østaten Antigua og Barbuda består således af hovedøen Antigua og den lidt mindre Barbuda plus en lille, ubeboet ø, Redonda. Hovedparten af indbyggerne bor på Antigua, hvor hovedstaden St. John’s ligger. Nu til dags udgør turismen hovedindtægtkilden for den ligge østat i Caribien, som med et væld af fantastiske hvide sandstrande, et varmt klima og et bredt udvalg af resorts.

Læs mere om østatens historie og andet på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste biludlejning på Antigua og Barbuda

Det er muligt at komme omkring med taxi eller bus, men det går ofte langsom og alene af den grund er det bedre at leje en bil. Med billeje på Antigua og Barbuda har du desuden meget bedre mulighed for at finde de bedste mest urørte strande og hyggelige steder.

Brug søgemaskinen øverst på denne side til at finde og bestille din lejebil. Så er du sikker på at finde den billigste biludlejning på Antigua og Barbuda.

Find den billigste lejebil på Antigua og Barbuda Find Billeje her --> Sammenlign priser her