Billeje i Andorra

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Andorra. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Andorra. Indtast blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Andorra og tryk “find billigste pris”, så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Andorra. Lej bil på Billeje.info

Andorra er berømt for sine smukke landskaber. Foto: Selden Vestrit, Creative Commons licens.

Andorra – en lilleputstat

Det smukke bjergland Andorra er med et areal på 468 km2 en af Europas mindste stater og har blot 85.458 indbyggere. Beliggenheden i det østlige Pyrenæer mellem Frankrig og Spanien gør Andorra til et ideelt rejsemål for dig, som holder af aktive ferier i smukke omgivelser. Om vinteren er der gode forhold for skiløb, mens du om sommeren kan nyde godt af et væld af vandreture

Har du din egen lejebil i Andorra, kan du vælge mellem alt fra flerdagesture med overnatninger i bjerghytter til kortere ture, hvor du vender tilbage til udgangspunktet efter nogle timers vandring. Mulighederne er mange, og derudover kan du udforske interessante kulturhistoriske seværdigheder, som vidner om det lille lands spændende historie.

Det er dog ikke kun de smukke landskaber med høje bjerge og seværdigheder fra Middelalderen, som trækker mange besøgende til Andorra. Mange kommer her også for at shoppe, da moms og afgifter er betydeligt lavere end i nabolandene Frankrig og Spanien. I Europas højest beliggende hovedstad, Andorra la Vella, finder du således et væld af specialbutikker med alle de kendte mærkevarer, hvor du har gode chancer for at gøre et godt køb.

Trods sin beskedne størrelse har Andorra således meget at byde på, hvis du benytter billeje. Du kan finde flere informationer om oplevelser i Andorra på det officielle turistkontors hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Andorra

Benyt søgemaskinen over denne artikel hvis du ønsker at finde den billigste billeje i Andorra blandt de mange forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Du kan finde information om mange andre populære destinationer i Europa her på Billeje.info.

Find den billigste lejebil i Andorra Find Billeje her --> Sammenlign priser her