Billeje i Belgien

Billeje i Belgien er næsten et “must” for at være sikker på, at man får alle de storslåede oplevelser med hjem i bagagen. Billeje i Belgien finder du billigst i søgemaskinen lige her på Billeje.info, hvor du nemt kan sammenligne priser på lejebiler fra alle biludlejningsselskaber i Belgien.

Billeje.info tilbyder billig billeje mange steder i Belgien, herunder naturligvis landets hovedstad Bruxelles. Lej en bil og nyd friheden ved at udforske dette dejlige land på dine egne præmisser. Søg efter priser online i søgemaskinen, der sammenligner pris på biludlejning fra både store og små biludlejningsfirmaer i Belgien.

Belgien Bruges
Lej en bil og udforsk Belgiens mange hyggelige byer, her Bruges. Foto: Richie M B, Public domain

Udforsk Belgien med billeje

Belgien, som er et af de mindste lande i Europa, består af de to større – samt en mindre – regioner, Flandern og Vallonien, hvor man taler henholdsvis flamsk og fransk, samt den tosprogede hovedstadsregion Bruxelles, og landet opstod faktisk som en føderation af disse, da de løsrev sig fra de daværende Nederlandene – eller Holland – ved en revolution i 1830.

Med den tosprogede hovedstad, Bruxelles, der ligger umiddelbart midt i landet i regionen Flandern, og som samtidig er hovedsæde for både NATO og den ene halvdel af Europa-parlamentet, er Belgien både historisk og politisk set et utroligt spændende land at opleve på egen hånd, hvilket bliver nemmest med biludlejning.

Belgien er særdeles velegnet til bilferie og her på siden finder du nemt alle de informationer, du har brug for om billig billeje i Belgien. Landet har glimrende motorveje, så du nemt kommer rundt i bil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nemt at køre i Belgien

Belgiens popularitet som rejsemål er steget markant de sidste par år. Selvom det er et af Europas mindste lande, ca. 280 km. langt og 140 km. bredt, er der da også masser af ting at se og opleve med billeje.

Hovedstaden Bruxelles byder på mange seværdigheder som f.eks. Grand-Place, der er en af Belgiens største turistattraktioner. Det kan man godt forstå, for det beregnes for at være en af de smukkeste middelalderpladser i Europa.

Der er også Horta Museet, som er et populært museum dedikeret til den belgiske jugendstils-arkitekt Victor Hortas liv og arbejde. Hvis du er i byen om aftenen, bør du besøge Delirium Café, som er en populær bar, berømt for at have over 2000 øl fra over 60 lande på lager.

Mens det på en storbyferie i hovedstaden ofte er nemmest at lade bilen stå, er billeje oplagt, hvis du også vil udforske resten af landet. Belgiens glimrende motorvejssystem giver dig mulighed for at besøge Antwerp og Bruges. Antwerp ligger 45 minutter fra Bruxelles og Bruges lidt over en time væk. I Antwerp bør du besøge Onze Lieve Vrouwekathedraal (Cathedral of Our Lady på engelsk) som strækker sig over 10.000 m2 og er hermed Belgiens største kirke. Hvis du besøger Bruges, så parker bilen i byen og hop op på en cykel og oplev den smukke by på tæt hold.

Andre byer som du nemt kan besøge med biludlejning i Belgien er Ghent, som er kendt for sine mange historiske seværdigheder, og Liege, kendt for sin arkitektur.

Du bør være opmærksom på at Belgien har tre officielle sprog. Det kan godt gøre det lidt vanskeligt at følge vejskiltene, da navnene på de samme byer skifter alt efter hvilket område du er i. Så husk lige at undersøge navnene for den by du er på vej til. Det er dog mest de små byer på landet, som lider under dette problem. Alle de store byer er ikke noget problem at finde og at leje bil i Belgien er en rigtig god måde at nyde landet på.

Billig biludlejning i Belgien

Hvis du leder efter billig billeje i Belgien, kan du i vores søgemaskine søge blandt alle de store biludlejningsselskaber. Alle de nyeste tilbud og kampagnepriser er altid opdateret i søgemaskinen og du finder helt sikkert en god pris på biludlejning.

Med en lejebil kommer du nemmest rundt i landet, som ud over at kunne prale af at være politisk hovedsæde for to at de vigtigste institutioner i Europa og Verden, også byder på masser af spændende historiske seværdigheder, attraktioner og museer.

Benytter du dig af billleje-søgemaskine her på siden, som stilles til rådighed af CarTrawler, finder du den bedste og billigste biludlejning i Belgien. Du skal blot angive, hvor og hvornår du har brug for din lejebil. Så finder søgemaskinen på få øjeblikke de billigste priser fra Avis, Europcar, Hertz, Sixt og en lang række andre udlejere. Derefter er det en smal sag for dig at finde det tilbud i søgeresultatet, som passer bedst til dine ønsker.

Belgien er i mange tilfælde overset som turistdestination. Men i virkeligheden er Belgien en af de mest attraktive, alsidige og fortryllende lande i Europa. Belgien har noget for en hver smag. Lækre gastronomiske restauranter, dejlig øl, maleriske middelalderbyer, gotiske katedraler og krigsmindesmærker, for at nævne nogle få. Biludlejning i Belgien er billig og bekvem med Billeje.info – Online specialister i biludlejning, med lave omkostninger.

Grand place i Bruxelles, hovedstaden i Belgien – opleve det hele i en billig lejebil!

Seværdigheder i Belgien

Er du i Belgien på forretningsrejse eller bare for fornøjelsens skyld, er Belgien lille nok til at man kan se mange seværdigheder, på få dage og det er oplagt at leje en billig bil. Belgien er kendt for sit lækre gourmet køkken samt utrolig dejlig øl som overgår mange andre europæiske lande. Belgien har over 350 forskellige slags øl, så man kan bruge flere dage på at smage de forskellige øl, på de mange barer og pubber. Er du mere til god chokolade, vil Belgien være et sandt himmerige, for Belgien har noget af verdens bedste chokolade, hvilket du kan læse mere om i næste afsnit. Belgiens byer har spændende kulturelle og historiske baggrunde, med vidunderlige bygnings stilarter, der afspejler landets komplekse oprindelse. Begiver du dig ud på en gåtur gennem Antwerpen, vil du støde på romansk, barokisk og gotisk arkitektur i løbet af et par gader.

Historien om Belgisk chokolade

Først omkring 1700 tallet blev Belgien introduceret for chokolade bønner. Det var ofte apotekerne, der solgte chokoladen, der helt frem til midten af 1800-tallet principielt forblev en drik for voksne.

Derefter gik udviklingen stærkt, og chokolade-fabrikanterne blev flere og flere. I 20’erne kom “chokolade-boomet.” Levestandarden blev forbedret, og kakaobønnen blev billigere. I 1930 var chokoladen en indkøbsvare for alle og ikke mindst børnene. Omkring 50’erne blev chokoladeproduktionen fuldstændig kommercialiseret, og snart kunne man ikke forestille sig en børnefødselsdag, uden chokolade på bordet.

Oplev Belgien i en lejebil

Belgiens landskab er på mange måder lig med det danske. Landskabet bliver præget af landbrugsjord, skove og duftende marker fyldt med vilde blomster. Lej en bil i Belgien, og oplev mange af de attraktioner, som ligger uden for byerne. Vil du have en uforglemmelig oplevelse er byen Ypres et besøg værd. Ypres er en gammel middelalderby som blev besat af tyskerne under Første Verdenskrig. Byen blev dog senere erobret tilbage af British Expeditionary Force i et meget berømt og blodigt slag. Billeje.info tilbyder biludlejnings faciliteter i hele Belgien, herunder lufthavnen i Bruxelles og Diegem få blot at nævne to internationale lufthaven i Belgien. Lejer du en bil i Belgien, har du rig mulighed for at udforske landet, i dit eget tempo.

Relevante links

Belgien på Wikipedia
Belgien på Google Maps
Visit Belgium

Find den billigste lejebil i Belgien Find Billeje her --> Sammenlign priser her