Billeje på Karpathos

Karpathos i Grækenland, kendt for de smukke strande. Opleve øen med en billig billeje.

Selv om Karpathos i Grækenland er den næststørste ø i Dodekaneserne efter Rhodos, er den mærkelig nok stadig stort set en ukendt størrelse. Det er ikke let at komme dertil, da der kun er 2 tilgængelige havne. Den ene ligger i Pigadia og den anden i Diafani. Det er dog muligt at flyve til øen. Skal du holde ferie på Karpathos så anbefaler vi du bestiller en billig billeje fra CarTrawler.

Oplevelser på Karpathos

Karpathos er toppen af en stor bjergryg, som ligger under vandet. Dens højeste bjerg, Kali Limni, er ca. 1.215 m højt, og flere charmerende landsbyer læner sig op ad dets skråninger. En landsby, der må opleves, er Olymbos, som ligger isoleret i bjergene 600 m over havet. Her har tiden stået stille. Beboerne og deres store gæstfrihed, de mangefarvede huse, der er mærket af vindene, de gamle hvidkalkede vindmøller, den smukke Agia Panagia-kirke og den stemningsfulde traditionelle Kafeneio Kriti som betyder Café ved siden af den lillebitte kirke efterlader et uforglemmeligt indtryk. Vandrere kan også få en dejlig tid på Karpathos, som har 18 stier, der går på kryds og tværs af hinanden.

Badning og strande

Strandene på Karpathos er næsten alle småstenene, men har havets smukke smaragdgrønne overtoner. Nogle af de bedst kendte strande er Ai-Yannis, achata, Kato Lakos, Kyra Panagia og Apella. Længere mod syd vil windsurfere værdsætte de friske vindforhold ved Agrilaopotamos. Fra Diafani kan små både sejle dig til de afsidesliggende strande Agios Minas, Nati og Forokli. Men husk at sige til bådføreren, at det ikke haster med at sejle tilbage. Der er en strand med det blå flag strand på Karpathos i Grækenland der hedder Agios Nikolaos

Festligheder og lokale traditioner

Der er mange små fester året rundt på Karpathos i Grækenland, men den mest kendte er Vinfestivalen. Hvert år i september bliver Vinfestivalen arrangeret på Lastos-højsletten på Karpathos.

Billig billeje i Grækenland

Med søgemaskinen fra CarTrawler finder du nemt og hurtig billig billeje på Karpathos og i alle andre byer og lufthavne i Grækenland. Billeje.info samarbejder med CarTrawler der sammenligner priser på biludlejning fra alle illejefirmaer i Grækenland i databasen.
Læs mere om billig billeje i Grækenland

Find den billigste lejebil på Karpathos Find Billeje her --> Sammenlign priser her