Billeje i Kerry

Foto: Kglavin

Cork, Kerry, Limerick og Clare – navnene bør altid udtales i en irsk munter tone. Ved at leje en bil i Kerry, kan du opleve den smukke og varierede kystlinje af det sydvestlige Irland. Se det spektakulære landskab rundt om søerne i Killarney.

Uanset om det regner eller om solen skinner, så er klimaet mildt. Områdets mange landeveje bugter sig igennem de åbne landskaber. I Cork og Limerick foregår livet i et langsomt tempo, og hvis du ønsker en smag på bylivet, så kan du køre en tur til Dublin. Billeje.info tilbyder en stor flåde af udlejningsbiler, som kan afhentes flere forskellige steder, så det er både nemt og fleksibelt at leje en bil i Kerry, Irland.

Oplev Kerry i udlejningsbil

Hvis man har lejet en bil i Kerry, så bør man tage en køretur til Killarney og Shannon. Disse fantastiske steder er ikke overrendt af turister, så man har rig mulighed for en afslappet køretur, hvor man også kan opleve uspolerede strande og floder. Man kan spille golf, tage på fisketur eller bare nyde den smukke natur. Hos Billeje.info har du masser af muligheder for at finde et godt tilbud på billig biludlejning i Kerry, og der findes mindst et halvt dusin byer i nærheden, som venter på et besøg.

Killarney tiltrækker adskillige turister på grund af sin skønne beliggenhed, som pryder forsiden af mange postkort. Byen er desuden berømt for sin produktion af legetøj, og der ankommer en lind strøm af busser, som bringer forbrugere til byen for at købe bløde, udstoppede firkløvere og tøjdyr. Men området har også sin helt egen charme, og ligger tæt på søer, vandfald, skov og mose blandt de høje bakker. I en by, som har spillet en vigtig rolle for turisme igennem 250 år, så er der stor konkurrence, og man kan finde hoteller i alle prisklasser, ligesom man finder et stort udvalg af restauranter, caféer og pubber.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej en bil i Kerry, Irland, hos Billeje.info

Hvis du leder efter et godt tilbud på billeje samt en fremragende service, så kan vi hjælpe dig her hos Billeje.info. Vi stræber efter at opfylde alle dine behov for biludlejning, så vi sørger for, at du bliver tilfreds med din lejebil i Kerry. Du kan bestille din lejebil online her på hjemmesiden, hvor du også kan finde yderligere information om biludlejning i Irland.

Biludlejning i Kerry

Via car rental søgefunktionen her på Billeje.info kan I nemt og billigt booke leje af bil i Kerry og tage på bilferie i Irland. Der er masser af gode grunde til at bestille billeje i Kerry på den sydvestlige del af Irland.

Lej en bil i Kerry, Irland

Bestil biludlejning i Kerry, som er en lille hyggelig by i Irland, som måske har en af de flotteste naturlandskaber i verden. Med en lejebil til rådighed kommer I nemt rundt i området. Kerry har landets største bjerge, og det er en god idé at køre en tur rundt i området for at opleve de mange smukke omgivelser, Kerry har at byde på.

Oplev det det sydvestlige Irland med billeje i Kerry

Der er ikke mange egentlige attraktioner i Kerry, men holder man sin ferie der, er det en oplevelse værd at tage sin lejebil ud til Ring of Kerry og køre en tur langs denne vej, som går hele vejen rundt om Iveragh halvøen. Turen tager ca. en dags tid, så I skal sætte god tid af, hvis I vælger at tage hele ruten.

Med leje af bil i Kerry får I desuden muligheden for at tage en tur til Cork, som ligger øst for Kerry, også på den sydlige del af øen, og er Irlands største county.

Find den billigste lejebil i Kerry Find Billeje her --> Sammenlign priser her