Bari Lufthavn

Her finder du den billigste billeje i Bari Lufthavn! Lander du ved den smukke, historiske by Bari på den italienske sydøstkyst, er der intet bedre end at have din egen bil til at udforske alt, hvad det spændende område har at byde på. Med en lejebil fra Bari Lufthavn kan du nemt tage på eventyr i hele Apulien, besøge de charmerende kystbyer, nyde de lokale delikatesser og fordybe dig i regionens kulturelle skatte.

Uanset om du er på en romantisk ferie, afsted med hele familien eller på en forretningsrejse, bør du bestille billeje i Bari Lufthavn (BRI) for at få friheden til at rejse i dit eget tempo og opdage de skjulte perler, som du ellers kunne gå glip af. Læs videre for at finde ud af, hvordan du nemmest finder den bedste pris på din lejebil i Bari Lufthavn, og få tips til at gøre din rejse både behagelig og mindeværdig.

Havnen i Bari
Foto: (Crop) Jason Chung, CC BY 2.0.

Godt udvalg af lejebiler i Bari Lufthavn

Baris lufthavn, som ligger omkring 12 kilometer vest for centrum af den charmerende kystby, er moderne og velorganiseret lufthavn med gode faciliteter. Det inkluderer et godt udvalg af biludlejningsfirmaer. Her kan du vælge mellem lejebiler fra både internationale udlejere som Avis, Europcar og Hertz, men også lokale firmaer som Maggiore. Særligt i ferieperioder bør du dog booke din billeje i forvejen, hvis du vil være sikker på at få den ønskede model.

I de priser på biludlejning i Bari lufthavn, som du ser i søgemaskinen her på siden, er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring og alle skatter. Der er ikke skjulte gebyrer. Inden din rejse kan du med fordel tjekke vores side om billeje i udlandet, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Bari lufthavn og andre steder i udlandet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud på billeje i Bari lufthavn 2024

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Bari Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem søgemaskinen her på siden, kan du naturligvis læse lejebetingelserne for den enkelte bil ingen bestillingen gennemføres endeligt.

Har du en bestemt type bil i tankerne? Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bari Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Udover selve Bari, som blot ligger en kort køretur fra lufthavnen, er der masser at udforske med lejebil i det sydlige Italien. Derfor er det en fordel at leje bil i Bari Lufthavn med ubegrænset kilometertal. Så kan du for eksempel også besøge Matera og Alberobello eller køre rundt til alle kystens bedste strande.

Leje af bil fra Bari Lufthavn

Fordelen ved at booke din lejebil med afhentning i Bari Lufthavn er, at du slipper helt for at være afhængig af offentlig transport eller taxier. I stedet skal du blot gå til biludlejningsfirmaerne i stueetagen i hovedterminalen, hvor bagageudleveringen også ligger. Her finder du også banker, hæveautomater og turistinformation.

Du kan ganske vist også komme videre fra lufthavnen med taxi eller tog, som kører ind til Bari Centrale. Du får dog mest ud af dit ophold i det sydlige Italien, hvis du benytter billeje i Bari Lufthavn. Har du booket online hjemmefra, hvilket anbefales, kan du med ro i sindet flyve til hertil og vide, at din lejebil står klar til dig.

Find den billigste lejebil Bari Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her