Billeje Alassio

Velkommen til information og gode råd om billeje i regionen Alassio i Ligurien i Italien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Alassio kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Alassio

Alassio, beliggende ved Riviera di Ponente i provinsen Savona i den vestlige del af Ligurien, er kendt for sine mange gode udsigtspunkter, barer, hoteller og restauranter og sine fine sandstrande, der er et populært sted at bade om sommeren.

Byen er desuden et populært kursted for både italienere og udlændinge om vinteren, hvor det milde vinter-klima historisk har tiltrukket mange gæster fra mere nordlige dele af kontinentet. F.eks. var det hér, at den berømte engelske komponist, Edward Elgar, skrev koncert-ouverturen In the South, mens han var på ferie i vinteren 1904.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Blandt de største seværdigheder i byen – og i området omkring den – er paladset Palazzo Ferrero de Gubernatis Ventimiglia,  Muretto-muren med over 500 fliser underskrevet af berømtheder, sognekirken Skt. Ambrose og et saracensk tårn.

Billigste billeje i Alassio

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Alassio i Ligurien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

 

Find den billigste lejebil i Alassio Find Billeje her --> Sammenlign priser her