Billeje Asti

Velkommen til information og gode råd om billeje i regionen Asti i Piemonte-regionen i Italien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Asti kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Asti

Asti ligger på sletterne ved Tanaro-floden i regionen Piemonte, ca. 55 kilometer øst for regionshovedstaden Torino, i det nordvestlige Italien. Byen, der har omkring 75,000 indbyggere og er hovedstad i provinsen af samme navn, er kendt for dens mange unikke historiske bygninger, dens fine vinproduktion og for festivalen Palio di Asti, der har været afholdt i byen i september måned – med kun få afbrydelser – siden det trettende århundrede.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Blandt byens største seværdigheder er Cattedrale di Santa Maria Assunta fra det trettende århundrede; Collegiata di San Secondo, også fra det trettende århundrede; San Martino, der nævnes første gang i 886; Rossa di San Secondo; Torre de Regibus; Sant’Anastasio, der også rummer et museum med antikke søjler og skulpturer; San Pietro in Consavia; Astis synagoge med et museum, der skildrer jødernes mere end tusindeårige historie i byen; og naturligvis resterne af byens gamle bymure, der kan ses i den nordlige del af byen.

Billigste billeje i Asti

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Asti blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien.

Find den billigste lejebil i Asti Find Billeje her --> Sammenlign priser her