Billeje Bra

Bestil din billeje i Bra i Piemonte-regionen med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Piemonte-regionen og det nordvestlige Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Bra, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Bra og Piemonte-regionen i dit helt eget tempo.

Bra

Gadebillede fra smukke Bra. Foto-kredit: Davide Papalini. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Bra

Bra ligger i regionen Piemonte 58 kilometer syd for storbyen og regions-hovedstaden Torino i den nordvestligste del af Italien. Byen er blandt andet kendt for at huse en ostefestival, som ved tidligere lejligheder har tiltrukket op til 150.000 besøgende og osteproducenter fra hele verden. Den er desuden fødested for Carlo Petrini, der grundlagde den såkaldte “slow food”- bevægelse og verdens første universitet for gastronomisk videnskab.

Blandt byens største seværdigheder er museet Museo della Scrittura Meccanica, Chiesa di Santa Chiara, Chiesa di San Andrea, Museo Civico di Palazzo Traversa, cykel-museet Museo della Bicicletta, Museo civico di storia naturale Craveri, Santurio della Madonna dei Fiori.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Bra

Der er pt kun ét biludlejningsfirma tilstede i Bra, nemlig Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Bra og Piemonte-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Bra online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bra, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Bra

Der findes mange interessante og seværdige steder i det nordvestlige Italien, som du kan opleve med en lejebil fra Bra, foruden naturligvis Bra selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Bra, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Torino (ca. 58 km)
  • Milano (ca. 167 km)
  • Pavia (ca. 149 km)
  • Aosta (ca. 186 km)
  • Como (ca. 208 km)
  • Genova (ca. 150 km)

Nyttige links

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Piemonte her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Piemonte

Find den billigste lejebil i Bra Find Billeje her --> Sammenlign priser her