Billeje i Alghero Lufthavn

Alghero Lufthavn (AHO) hedder på italiensk Aeroporto di Alghero-fertilia og ligger 8 km nord for byen Alghero, men også tæt på landsbyen Fertilia.

Alghero Lufthavn er blandt de største på den italienske ø Sardinien. Der er tre lufthavne med internationale afgange, men disse har også mange regionale flyvninger, hvorfor der er mange passagerer hvert år. Sammen med Olbia længere nordpå og Cagliari mod syd, er Alghero Lufthavn med til at danne grundlaget for luftfart over Sardinien. Da Sardinien i højere og højere grad bliver et populært sted for turister, bliver lufthavnen i Alghero også travlere og travlere. Som Sardiniens kontakt til fastlandet, benytter flere og flere sig af fly for at komme til øen. For at komme rundt på øen, bør man overveje billeje i Alghero.

Med lavprisselskabernes indtog overalt i Italien, er der i dag god mulighed for at komme til Sardinien især via Alghero Lufthavn. Over 50 % af de 1,3 mio. turister, der ankommer til Alghero Lufthavn, er selv italienere, så derfor vil Sardinien være din mulighed for at opleve et Italien med lidt færre turister. Det er muligt, at du rammer i højsæsonen, men da mange har familie eller bekendte på øen, fylder de ikke på samme måde. Derfor kan det dog alligevel være et godt udgangspunkt med billig billeje i Alghero Lufthavn. Så kan du nemlig komme hurtigt videre i stedet for at hoppe ud og ind af forskellige busser.

Billeje i Alghero Lufthavn er nemt og billigt. Dette kan således være din mulighed for at opleve ikke kun byen, men det meste af hele øen. Der er ingen grænser for, hvor meget du kan nå på denne måde sammenlignet med f.eks. i bus.

Alghero Lufthavn har en størrelse, der er til at overskue, og er måske ikke lige så stor som de andre på fastlandet, men er alligevel ligeså vigtig.

Seværdigheder og attraktioner i Alghero

Alghero er på mange måder ikke en traditionel italiensk by. Da den er det tætteste, som du kommer på Spanien, er den sjovt nok også meget spansk. For at være helt korrekt er det nærmere catalansk, så den minder på mange måder om Barcelona, der ligger på den anden side af Middelhavet. Det er dog ikke uden grund, at byen er inspireret af netop denne kultur. Catalanerne boede nemlig i mange år i byen, hvorfor der også i dag stadig står de oprindelige bymure, der blev bygget for mange hundrede år siden. 43.000 mennesker bor i dag i Alghero, og det er ikke mange sammenlignet med andre italienske byer. Alligevel har indbyggerne en helt unik identitet. De snakker italiensk med catalansk accent og har andre traditioner, som man ikke kender fra fastlandet. I det hele taget er Alghero et sjovt sted at opleve, hvorfor det også kan være en god idé med billeje fra Alghero Lufthavn.

Alghero bliver mange gange glemt, når man planlægger sin ferie til Italien. Det er en skam, da byen har masser at byde på. Der er mange kulturelle tilbud, og et par af Italiens bedste strande ligger lige i nærheden. Hvis du tager til Alghero, får du samtidig en mulighed for at opleve en del af Italien med færre turister, og derfor en mere afslappet stemning. Hvis du vil have den ultimative frihed, så kan du benytte billig billeje i Alghero Lufthavn. Således kan du opleve både byen, men også den smukke natur, der omgiver stedet.

Bestil billeje i Alghero Lufthavn, når du planlægger ferien. Du gør dig selv en tjeneste og får således oplevet dette unikke sted i Italien på den bedst mulige måde.

Alghero er Italien med et twist af Spanien. Det findes ikke andre steder, og derfor er netop denne by helt unik.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Alghero Lufthavn

Du kan komme til centrum af Alghero by på mange måder. Da lufthavnen alligevel ligger et godt stykke fra selve byen, kan det være en idé at satse på noget andet end den lokale bus. Taxaerne kan ende med at blive en dyr affære, men de er til at finde uden for ankomstterminalen.

Busserne går også med jævne mellemrum, men det kan være besværligt, især hvis du ankommer sent. Med billeje i Alghero Lufthav er du sikret transport fra ankomststedet, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvordan du kommer til hotellet.

Billeje i Alghero Lufthavn kan være med til at danne den perfekte ramme for din ferie. Du kan komme hurtigt videre fra lufthavnen og behøver ikke bekymre dig om, hvornår den næste bus kører. Du vælger altså på den måde det sikre alternativ.

Ønsker du, at din rejse skal være vel planlagt, så bør du bestille billeje i Alghero Lufthavn. Det gør det hele nemmere fra starten, og du får et overskud, som du måske ellers ville have brugt på bare at finde hotellet.

Billig billeje i Alghero Lufthavn

Alghero er værd at opleve. Det er oven i købet nemt, hvis bare du ved, hvordan du finder billig billeje i Alghero Lufthavn. Det vil give dig den frihed, som du behøver, og efterfølgende kan du lægge bekymringerne på hylden, bare fordi du har fået tilstrækkeligt med overskud.

Sardinien venter på dig. Tag chancen og kom af sted hurtigst muligt. Med billig billeje fra Alghero Lufthavn ligger oplevelserne i kø for at møde dig.

Besøg Alghero Lufthavs officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Alghero Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her