Billeje i Litauen

Med billeje i Litauen har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Litauen med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Litauen fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Litauen du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Litauen med en udlejningsbil

Med en udlejningsbil vil man opleve det oprørske og pulserende Litauen, der er Europas bedst bevarede hemmelighed. Litauen har en grum historie med russiske diktatorer og nazistisk overtagelse og det var David mod Goliat da de kæmpede imod mægtige sovjetunionen som de vred sig fri fra for lidt over et årti siden. Litauen var engang landet som forsvandt fra Europa kortet, men er kommet stærkt igen.

Den langvarige grænsestrid med Polen blev afgjort med underskrivelsen af en venskabs og samarbejde traktat i januar 1992 og forhandlingerne med Rusland førte til tilbagetrækningen af de resterende russiske tropper der var i Litauen, i august 1993.

Idag er Litauen en del af EU og var den første af 25 EU-spillere til at give den europæiske forfatning et godkendelsesstempel. De er sidenhen også blevet partnere med NATO og har ikke mindre en fire F-16 militære jetjagere, der patruljerer det Baltiske luftrum.

Litauen er et land med slotte, søer og skove, så er man til historie og natur er det lige et land for dig. Dets landskab består af store sletter der skiltes af bakker og klitter langs den baltiske kyst.

Billig billeje i Litauen med billeje.info

En af de mange gamle møller i Litauen – oplev Litauen med billeje fra billeje.info. Foto: darius+saulenas

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Litauen

Det er et land der har en farverig historie og kan prale medet imperium der har strækket sig fra Østersøen til Sortehavet. Dens rå hedenske rødder sikrer med katolsk iver, den polske arv, der adskiller det fra dets baltiske brødre. Det har lykkedes Litauen at skabe et land, hvor katolikker og ortodokse lykkeligt kan gå i skoven sammen for at plukke vilde bær og svampe fra naturens alter. Dens hovedstad, Vilnius, er et utroligt lille sted (som virker som om den ikke er stor nok til at være hovedstad) Med forbløffende kontraster.

Med biludlejning i Litauen vil man opleve at byen har uhyggelige skyggefulde gårde, et excentrisk kunstner samfund og smuk barok. Litauen er fuld af naturlige skatte, såsom skove og søer som man ikke må gå glip af.

Litauen er det største af de tre baltiske lande og siden de opnåede EU-medlemskab i 2004, er landet blevet placeret på den globale scene. Dette har gjort at der er flere besøgende end nogensinde før og det er med god grund.

Find den billigste lejebil i Litauen Find Billeje her --> Sammenlign priser her