Billeje i Innsbruck

Skal du leje en bil i Innsbruck er det en let sag med Billeje.info. Online specialister i biludlejning, med lave omkostninger.

Indtast dine ønsker i billeje-søgemaskinen og få en oversigt med priser og ledige lejebiler fra alle billeje-selskaber i Innsbruck

Innsbruck er hovedstaden i den majestætiske Tyrol region, i Østrig. Selvom Innsbruck er det eneste store byområde, i de europæiske alper, fletter den problemfrit ind med dens naturlige omgivelser, hvilket gør det til en vidunderlig by. Innsbruck er porten til mere end 25 skisportssteder og byder på et utal af udendørs og indendørs aktiviteter for hele familien. Billeje.info giver dig mulighed for at leje en bil i vores udlejning faciliteter inde i Innsbruck, samt i lufthavnen. Lejer du en bil i Innsbruck er det en fantastisk måde at nyde det storslåede lokale landskab, i dit eget tempo.

Biludlejning i Innsbruck

Da Innsbruck har været vært for vinter OL hele to gange, er det den perfekte destination for skiløbere og snowboardere. Med hele otte skiområder med OL standard, er der nok at vælge imellem for skiløbere og snowboardere. Alle skiområder tilbyder alle slags udfordringer, såsom off pist. Om sommeren er der ingen grund til at tro, at man ikke kan få sig et adrenalin kick. Her kan man nemlig bytte skiene ud med mountainbikes, kajakker eller andre sjove udendørs aktiviteter. Er man mere til en rolig vandretur, kan man tage en tur rundt om byen eller gennem de frodige grønne dale og skovbevoksede bjergpas.

Skulle man få nok af den dejlige natur, har Innsbruck masser at byde på. Byen har et livligt kulturliv, hvor du for eksempel kan besøge kejser Maximillians grav eller tage til musikfestivaler. Du kan endda komme op til den mest fantastiske udsigt over de smukke bjergtoppe uden at komme til at svede. Man kan nemlig tage et af byens mange tovbaner hele vejen derop.

Innsbrucks omkringliggende alpeområde er utroligt smukt og en fornøjelse at udforske. Lej en bil og tag på udflugt gennem de smukke bjerge og dale i dit helt eget tempo. Her kan man for eksempel nyde en medbragt picnic kurv ved en af de friske alpine floder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Innsbrucks Historie

Den første omtale af Innsbruck daterer sig tilbage til navnet Oeni Pontum eller Oeni Pons, der er latin for broen. Broen var et vigtigt overgangssted over floden Inn. Byens segl og våbenskjold viser også et fugleperspektiv af denne bro, et design som har været brugt siden 1267. Ruten gennem Brennerpasset var dengang en stor transport og kommunikation rute, mellem nord og syd og den letteste vej over Alperne. Indtægterne ved at fungere som en transit station, gjorde det muligt for byen at blomstre.
Innsbruck blev hovedstad i regionen Tyrol i 1429 og i det femtende århundrede blev byen et centrum for europæisk politik og kultur.

Lej bil i Innsbruck og kør videre på skiferie

Noget af det ypperste alpinskiløb (og afterski) i verden finder man i den vestlige del af De Østrigske Alper. Når andre skisportssteder løber tør for sne, kan man i Arlberg, en vidunderlig ski-enklave et godt stykke over trægrænsen, stadig finde masser af pulversne. Området omfatter bl.a. Lech, et yderst charmerende landsby-skisportssted, og desuden St. Anton, Zürs, St. Christoph og Stuben. Alene i Lech-Zürs er der 35 skilifter og svævebaner til betjening af 105 km tilberedte pister og 120 km åbne, umarkerede nedkørsler, bl.a. den storslåede, 20 km lange Madloch-tur. Arlberg er hjemstedet for den moderne, revolutionerende skiteknik, der i dag praktiseres over hele kloden, og områdets skiskoler og instruktører er blandt verdens bedste.

Samme indiskutable eksklusive atmosfære som i Lech, men på en uprætentiøs måde, finder man i landsbyens mindste og bedste femstjernede hotel, Gasthof Post. Dette tidligere posthus, der har været drevet af den elskværdige Moosbrugger-familie gennem tre generationer, er kendt for sin formfuldendte, men alligevel hyggelige atmosfære og for sin fremragende restaurant. Lech ligger ca. 100 kilometer fra Innsbruck.

Kitzbühel

Mens mange foretrækker Lechs uspolerede præg, er Kitzbühel populær på grund af sin fashionable, glamourøse atmosfære. De afrundede, men vældige bjerge bag denne muromkransede middelalderby byder mest på skisport for de øvede (fx. det verdensberømte Hahnenkamm-styrtløb), mavesugende svævebaneture og 200 km fabelagtige sommervandreruter, der gør den til andet og mere end vinterens glimmer og glamour.

De, der jagter et hektisk aprés-ski-miljø, vil uvægerligt ende nede i den historiske bymidte med dens brolagte gader og pastelfarvede middelalderhuse. Der er trendy boutiquer, livlige spillekasinoer og sofistikerede klubber. Men gæster kan også blot slappe af med varm chokolade og kager på den kendte Café Praxmair. Højt oppe på solsiden af Kitzbüheler Horn ligger det fornemme, men indbydende Hotel Tennerhof, en særpræget, ombygget hovedbygning fra 1600-tallet og en stor glæde at besøge på alle tider af året. Restauranten byder på nogle af byens bedste måltider, så det kan anbefales at spise her, selv om man er indkvarteret andetsteds.

Kitzbühel ligger ca. 120 km øst for Innsbruck.

Få den bedste pris med Billeje.info

Billeje.info tilbyder biludlejning faciliteter i Innsbruck og på tværs af Østrig. Book online nu for vores bedst tilbud. Lej en bil og oplev dette bemærkelsesværdige område i dit eget tempo. Lej en bil i dag og oplev mere af Østrig end du havde drømt om.

Find den billigste lejebil i Innsbruck Find Billeje her --> Sammenlign priser her