Billeje i Linz

Byen Linz ligger ved floden Donau og er et af de mest attraktive og største byer i Østrig. Linz er yderst charmerende og har et hyggeligt byliv, som gør det ideelt til en kort ferie pause.

Oplev den smukke natur i Linz i Østrig med en billig billeje

Billeje.info tilbyder billeje faciliteter i Linz by samt i lufthavne og byer over hele Østrig. Lejer du en bil i Linz, er det en fantastisk måde at opleve den dejlige by og det smukke omkringliggende landskab.

Seværdigheder i Linz

I Linz kan man for eksempel tage en tur op ad bjerget Pöstlingberg eller drikke en dejlig kop kaffe og nyde den charmerende arkitektur, som den centrale plads byder på. Linz har et unikt kunstnerisk liv, med kendte gallerier og museer. Nogle af de mest kendte er Brucknerhaus og Ars Electronica Center, der har specialiseret sig i moderne elektronisk kunst og teknologi.
I 2003 blev museet Lentos bygget og er et imponerende bidrag til den allerede generøse, kulturelle mangfoldighed i byen
Floden Donau er en af de mest spektakulære i Europa. Floden snor sig igennem ikke mindre end ni lande, på vej til Sortehavet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplevelser omkring Linz i bil

En kort køretur fra Linz ligger den maleriske lille by Mauthausen. Men trods det fredelige udseende, har Mauthausen en mørk historie. Nazisterne brugte nemlig det lokale stenbrud som byggeplads, til en koncentrationslejr for masseudryddelse. koncentrationslejren er i dag blevet omdannet til et museum, der giver et medrivende og rystende besøg.

Hitler og Linz

Adolf Hitler blev født I den lille grænseby Braunau am inn, men flyttede I en tidlig alder med sin famillie til Linz. Hitler boede I Linz fra 1898 til 1907 og brugte derved det meste af sin ungdom i Linz området, indtil han flyttede til Wien. Til at starte med boede hans familie i byen Leonding som ligger lige uden for Linz, hvorefter de flyttede i en lejlighed på Humboldstrasse i selve Lintz. Udover at bo i Linz har Hitler også gået i skole i byen.

Få den bedste pris på billeje i Østrig med Billeje.info

Billeje.info tilbyder biludlejning faciliteter i Linz samt i hele Østrig. Lej en bil og oplev dette bemærkelsesværdige område i dit eget tempo. Skal du leje en bil i Linz i Østrig er det en let sag med Billeje.info. Online specialister i billeje, med lave omkostninger.

Find den billigste lejebil i Linz Find Billeje her --> Sammenlign priser her