Billeje i Wroclaw

Foto: Julo

Wroclaw er hovedstaden i Nedre Schlesien og er Polens fjerdestørste by. Ved at leje en bil i Wroclaw, har du hele Centraleuropa indenfor din rækkevidde. Wroclaw har en rig og kampberedt historie, ligesom det meste af regionen, men mange af Wroclaws oprindelige bygningsværker og monumenter overlevede de mange ødelæggelser under Anden Verdenskrig.

Derfor er byen en særdeles smuk by at besøge. Kombineret med polakkernes gode humør og gæstfrihed, så er Wroclaw en særdeles spændende by. Ved at leje en bil i Wroclaw, kan du opleve alt hvad byen har at byde på. Billeje.info tilbyder mange forskellige lejebiler og afhentningssteder, så det er både nemt og fleksibelt at leje en bil i Wrocklaw.

Besøg Wroclaw i udlejningsbil

Bag rattet i en udlejningsbil i Wrocklaw har du friheden til at udforske Polen i dit eget tempo. Du kan besøge det storslåede centrale torv, med det gotiske rådhus og de forskellige katedraler, som alle stammer fra det 13. og 14. århundrede. Det betagende Panorama Raclawicka er enorm, og afbilleder et berømt slag, og byen er fyldt med fantastiske gallerier og museer med rige samlinger af kunstværker. Ved at leje en bil i Wroclaw kan du desuden besøge nogle af Polens øvrige byer, som for eksempel Krakow, Poznan og Warszawa, ligesom du også nemt kan komme til både Prag og Wien i nabolandene.

Fakta om Wroclaw

Wroclaw er den vigtigste by i Nedre Schlesien, i det sydvestlige hjørne af Polen med grænser op til Tyskland og Tjekkiet. Byen er Polens fjerdestørste og har 660.000 indbyggere.

Den gamle by kan sammenlignes med Krakow i skønhed og størrelse, og her kan man opleve Skt. Johns Katedral, de gamle huse i nærheden af markedspladsen, det barokke universitet og masser af eksempler på jugendstil og funktionalisme.

Bortset fra disse seværdigheder, så er Wroclaw også betagende på grund af sin vidunderlige beliggenhed ved Odra-floden, og dens bifloder, som har resulteret i en masse broer, som tilslutter de små øer. Selvom Wroclaw ikke formåede at blive værtsby for Expo udstillingen i 2002, så har byen gennemgået et betydeligt boom i form af turisme.

Det unikke ved byen skyldes blandt andet den lange og komplicerede historie. Byen er beliggende på grænsefladen mellem forskellige etniske områder, og Wroclaw har tidligere været en del af både Tjekkiet, Østrig og Tyskland. Derfor er byen stadig kendt under det tyske navn Breslau, hvilket til dels forsvandt da tyskerne forlod byen, og de polske indbyggere havde genbosat sig her efter Anden Verdenskrig. Wroclaw er også et vigtigt kulturelt og akademisk centrum i regionen, med et stort antal studerende, som sætter deres præg på byens liv.

Sådan lejer du en bil i Wroclaw med Billeje.info

Hvis du leder efter billig biludlejning i Wrocklaw, samt et højt niveau af kundeservice, så er du kommet til rette sted. Hos Billeje.info kan vi finde de bedste tilbud på biludlejning, vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette bil til din rejse til Wrocklaw. Du kan bestille din lejebil online på vores hjemmeside, hvor du også kan finde yderligere information om biludlejning i Wrocklaw, Polen.

Bestil udlejningsbil i Wroclaw

Bestil billeje i Wroclaw i det sydvestlige Polen her på Billeje.info, og kom nemt rundt i Polens fjerdestørste by. Wroclaw er rig på både kultur og historie og byder sine gæster på både storslået natur og imponerende arkitektur. Med en udlejningsbil i Wroclaw har I dermed rig mulighed for at opleve byen i eget tempo.

Rundt omkring i Wroclaw kan man med sin lejebil køre rundt til nogle af byens mange seværdigheder. Blandt andet er byens katedral, der er smukt dekoreret både indvendig og udvendigt, og byens gamle rådhus, Ratusz, der er bygget i gotisk stil, og som i dag huser et museum for kunst.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej bil i Wroclaw

Et andet utroligt syn i Wroclaw er det berømte Wroclaw Springvand, der er et kæmpe kunstværk af vand og lys, som i høj grad bringer liv til natten i Wroclaw, så hvis I har bestilt biludlejning i Wroclaw, bør I tage en tur forbi dette fantastiske kunstværk.

Har I brug for at komme lidt væk fra byens stress og jag, kan I med fordel tage jeres udlejningsbil og køre ind til Szczytnicki Parken, som blandt andet indeholder en smuk japansk have, som kan få enhver besøgende til at stresse fuldstændig af.

Find den billigste lejebil i Wroclaw Find Billeje her --> Sammenlign priser her