Edinburgh Lufthavn

Skal du til Edinburgh og vil gerne have friheden til at udforske byen og resten af Skotland på egen hånd? Så er du kommet til det rette sted. Når du lander i Edinburgh Lufthavn, er det nemt og bekvemt at leje en bil, så du kan komme hurtigt videre på din rejse. Her får du alt, hvad du behøver at vide for at leje en bil i lufthavnen – fra de bedste biludlejningsselskaber til hvordan du finder de billigste priser online. Lad os hjælpe dig med at få den bedste start på din tur til Skotland!

Edinburgh Lufthavn (EDI) er Skotlands travleste lufthavn og med næsten 15 millioner rejsende årligt den 6. travleste lufthavn i hele Storbritannien. Lufthavnen betjenes af 35 flyselskaber med ruter til og fra mere end 150 forskellige destinationer, herunder danske lufthavne. Da lufthavnen samtidig ligger kun få minutter fra M8 og M9, to af Skotlands vigtigste motorveje, er det oplagt at bestille billig billeje i Edinburgh Lufthavn. Du har et godt udgangspunkt for at nå alle dele af landet i lejebil. Der er desuden kun omkring 20 minutters kørsel ind til centrum af Edinburgh.

Cat Stane ved Edinburgh Airport
Allerede fra landingsbanen kan du se eksempler på Skotlands rige historie. Her bautastenen Cat Stane. Foto (crop): Calum McRoberts, CC BY-SA 2.0

Derfor skal du bestille din lejebil i Edinburg Lufthavn her

Når du bestiller biludlejning i Edinburgh Lufthavn i søgemaskinen her på siden, inkluderer prisen blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen. Du kan finde mere information, gode råd og tips om biludlejning her på Billeje.info, så at du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i Edinburgh Lufthavn. Tjek for eksempel vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Edinburgh Lufthavn og andre steder i udlandet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud på billeje i Edinburgh lufthavn i 2024

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Edinburgh Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem søgemaskinen her på siden, får du mulighed for at læse lejebetingelserne for den enkelte bil før bestillingen er endelig.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Edinburgh Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Biludlejningsselskaber i Edinburgh Lufthavn

I Edinburgh Lufthavn finder du et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer, der står klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt og nemt ud på de skotske veje. Du kan vælge mellem velkendte navne som Avis, Hertz, Enterprise, Sixt og Europcar, der alle tilbyder et bredt udvalg af køretøjer, lige fra kompakte økonomibiler til luksusbiler og rummelige SUV’er. Uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien, vil du helt sikkert kunne finde en lejebil, der passer til dine behov.

Du finder biludlejningsfirmaerne i kort gåafstand fra lufthavnsterminalen. Du skal blot gå ud af terminalen ved den åbne plads med det store Edinburgh-skilt og så følge den overdækkede gangsti langs parkeringshuset til udlejningskontorerne.

Andre transportmuligheder

Skal du rejse videre til andre dele af landet, er det oplagt at bestille billig billeje i Edinburg Lufthavn. Men måske du vil starte med et par dages sightseeing i selve byen? Inde i det gamle centrum har du nok ikke brug for en lejebil. Da giver det bedre mening, at du booker din billeje med senere afhentning fra et af udlejningskontorerne inde i byen. Du kan komme fra lufthavnen ind til centrum med bus, letbane eller taxi.

I søgemaskinen her på siden finder du nemt de aktuelt bedste priser fra de forskellige biludlejningsfirmaer i Edinburgh. Så kan du blot hente din bil, når du er klar til at køre videre til nogle af de mange andre spændende dele af Skotland.

Bestil billigste biludlejning i Edinburgh Lufthavn online

Vil du sikre dig den bedste pris på din lejebil? Så anbefaler vi, at du booker online på forhånd. Når du bestiller din biludlejning i Edinburgh Lufthavn online, kan du på forhånd sammenligne priser fra de forskellige udbydere for i ro og mag finde de bedste tilbud. Det er super nemt at bruge søgemaskinen her på siden, som sparer dig både tid og penge. Desuden kan du ofte finde eksklusive online rabatter og tilbud, som du ikke får ved at booke direkte i lufthavnen. Book din lejebil i dag og glæd dig til en uforglemmelig tur rundt i Edinburgh og resten af Skotland!

Find den billigste lejebil Edinburgh Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her