Billeje i Granada

Find den billigste billeje i Granada via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil i Granada hurtigt, nemt og sikkert online. Inkluderet i prisen er blandt andet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen. Du kan desuden finde masser af gode råd og tips om billeje her på vores side, bl.a. vil vi anbefale dig at læse vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje.

Leje af bil i Granada

Det er en stor fordel at have bestilt biludlejning til sin ferie i Granada i Spanien. Er man til aktiv ferie bør man benytte sin udlejningsbil i Granada til at komme ud til Mulhacen, hvor der er mulighed for at komme til at klatre.

Der er generelt rigtig mange spændende ting at se og opleve i Granada med en lejebil til rådighed, og med en lejet bil kan I komme nemt rundt i området i løbet af jeres ferie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Sightseeing i Granada

Siden 1984 har det pragtfulde mauriske bygningskompleks og palads Alhambra været en del af verdens kulturarv ifølge UNESCO (FN´s organisation for blandt andet kultur). Blandt andre nævneværdige seværdigheder og attraktioner, der skal ses i Granada, er følgende vigtige: Katedralen i Granada, det royale kapel, maurerkvartererne Albaicin og og Sacrocomente, bjergkæden Sierra Nevada og mange andre seværdigheder.

Det er netop Granada som er kulturens by i Spanien, og er man kultur interesseret, så er denne by meget vigtig at besøge. Du finder kulturen, som har tilhøret en af de mest pragtfulde civilisationer i denne by. Vejret i byen om sommeren kan sagtens komme over 30 grader, så der er altid god mulighed for at bevæge sig udendørs og nyde det gode vejr, imens man ser de pragtfulde kulturelle seværdigheder i Granada.

Transportmuligheder og billeje i Granada

Hvis man gerne vil opleve kulturen, som ligger spredt ud over byen, så kan billeje i Granada anbefales. Det er nemlig langt lettere at køre ud til de mange kulturelle attraktioner, end hvis man skulle lede efter busstoppesteder og tjekke rejseplaner for busser. Du kan selvfølgelig også tage en taxa, men problemet med taxaer er at de er for dyre, hvis man benytter dem som fast transportmiddel. Da der ikke kun er én eller to ting man kan se i Granada, så kan det ikke betale sig med taxa i økonomisk forstand.

Du kan finde mange biludlejningsfirmaer i Granada, men du kan altså også selv leje bilen inden du tager af sted. Så kan du få udleveret bilen i lufthavnen eller ved hotellet. Billeje i Granada inden man tager af sted på ferie er et klogt træk, da da man derfor har en mindre ting at bekymre sig om.

Du har også mulighed for at leje din bil allerede, når du ankommer til Malaga lufthavn – læs mere om denne mulighed her.

 

Find den billigste lejebil i Granada Find Billeje her --> Sammenlign priser her