Billeje i Asturias Lufthavn

Asturias er noget mange turister forbinder med et sted, i det sydlige Spanien. Det er dog ikke sådan det hænger sammen, da Asturias er en region i det nordlige Spanien. Regionens lufthavn er Asturias Lufthavn (OVD).

Området eller regionen er især kendt for sine bjergede områder og hovedstaden Oviedo.

Det er ideelt at udforske Asturias med billeje. Foto: alma-81, CC BY 2.0

Lufthavnen ligger næsten 50 kilometer fra Oviedo, men skal man besøge de to andre kendte byer i området hhv. Aviles og Gijon, så er der kun 15 kilometer til Aviles, men 40 kilometer til Gijon. Selvom afstandene kan afskrække folk, som gerne vil på en ferie, hvor der bruges mindst tid på transport, så er der faktisk intet at frygte.

Området i Asturias er fantastisk flot, og det er især det bjergrige landskab, der får en til at fordybe sig i modernaturs utrolige landskab. Når det højeste bjerg i området rammer hele 2 kilometer og 500 meter på sit ypperste toppunkt, så kan det give anledning til filosofiske og geologiske tanker. Naturens kræfter er i sandheden vilde og perfekte på en og samme tid, og det er lige præcis det Asturias beviser over for de godt og vel 1,5 millioner mennesker, som besøger området hvert år.

Læs mere om området Asturias.

Seværdigheder og attraktioner i Asturias

Selvom mange turister vælger at køre igennem landskaberne, og nyde naturen, så er der altså også kulturelle og historiske seværdigheder i regionen Asturias. Det er blandt andet hulen/grotten Covadonga, som har en hellig status. Det er et syn der skal opleves, hvis man er i Asturias, og der er endda garanti for at man går derfra igen med åben mund.

Hvis man tager fra de skønne landskaber, som modernatur har skabt til de menneskeskabte byer, så kan man ikke undgå en vigtig seværdighed. Seværdigheden ligger i Oviedo og er en katedral. Katedralen er i sandhed et arkitektonisk værk, og har en hel historie bag sig. Du kan måske lokke historien ud af lokalbefolkningen, ellers kan du med de mange kristne monumenter regne det hele ud selv.

Regionen Asturias er nemlig blevet præget af kristendommen, som både har lagt seværdigheder men også historier til området. Hvis man skal se på alt det skønne i Asturias, som både dækker naturskabte og menneskeskabte seværdigheder, så kan det anbefales med billeje i Asturias lufthavn. Billeje i Asturias lufthavn sikrer både transport til og fra lufthavnen, men giver også en mere fri, en mere billig og en mere tidsbesparende mulighed for transport.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Asturias.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Asturias lufthavn

Når man lander i Asturias lufthavn, så sidder fly-stresset på en. Udover fly-stresset, så er man også ekstra spændt når man lander i Asturias lufthavn. Dette skyldes, at man allerede fra flyets vinduer kan se de bjergrige områder, og man kan føle nysgerrigheden og opdagelsesfølelsen vokse op i en. Det er nemlig menneskeligt at være nysgerrig og en pioner, når man kommer til sådan et sted som Asturias. Man har lyst til at opdage alt, og derfor kan man udfolde sine pioner-drømme her.

Transportmulighederne til og fra Asturias lufthavn er bedst med en lejet bil. Med billeje i Asturias lufthavn, så kan man køre igennem det flotte landskab, uden at bekymre sig om taxameteret eller bussens irriterende ventetider. Billeje i Asturias lufthavn er både billigt for din pengepung, men skaber også mere tid til fornøjelse og mindre tid til stress.

Billig billeje i Asturias lufthavn

Når billeje i Asturias lufthavn ligger til højrebenet, så kan man ligeså godt udnytte muligheden, og score målet. Der er mulighed for billig billeje i Asturias lufthavn, hvis man benytter et simpelt trick. Lejer du bilen igennem denne hjemmeside, så sparer du både penge, men også tid.

Benyt eventuelt det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Asturias lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Det eneste du derefter skal gøre, er at tage på ferie, og få udleveret dine bilnøgler. Du kan så bestemme helt selv, hvad du har lyst til at se, og hvornår du har lyst til at se det. Derfor er billig billeje i Asturias lufthavn måske det bedste du kan gøre, når du skal til regionen Asturias. Eftersom der er flotte landskaber, og en del kilometer mellem byer og seværdigheder, så er det som førnævnt en oplagt mulighed.

Husk at få taget en masse skønne billeder af Cavadonga grotten, så du også kan nyde den ualmindelige skønhed af hulen, efter du er kommet hjem fra en vidunderlig rejse til Asturias. Når du tilmed har fået en billig billeje i Asturias lufthavn, så kan der hurtigt komme langt flere billeder i albummet, da man nu kan se langt flere ting på kortere tid.

Find den billigste lejebil i Asturias Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her