Biludlejningsfirmaer

Biludlejningsfirmaer i Spanien

I Spanien kan du sammenligne priser og ledige lejebiler fra samtlige billejefirmaer i søgemaskinen. Ved at sammenligne udbuddet af biludlejning er du sikker på at få den billigste pris og de bedste betingelser når det gælder lejebetingelser og hvad der er inkluderet i billejen.

Brug filter til at søge billeje

Ved at benytte filteret i søgemaskinen kan du nemt og hurtig finde udvalget af lejebiler i Spanien som opfylder dit behov. Du kan f.eks vælge kun at se ledige lejebiler hvor der indgår fuld forsikring, tilbud på biler med fuld tank benzin, biler hvor der er installeret GPS og mange andre kriterier.

Biludlejningsfirmaer i Spanien

I nedenstående liste har jeg samlet lidt information om de største billejefirmaer i Spanien, og som du kan se er det både internationale brands som AVIS og Hertz, men også mindre lokale udlejningsfirmaer som er specialister i biludlejning i Spanien.

Biludlejningsfirmaer i Spanien

AVIS rent a car

AVIS i Spanien behøver næppe en større præsentation, det er et af de mest kendte brands i verden. AVIS er et af de firmaer der har sit eget udlejningskontor i stort set alle byer og lufthavne i Spanien. Hovedkontoret ligger i Madrid og det er også her man kan ringe til hvis man har brug for hjælp under sin ferie i landet.

Læs mere om AVIS biludlejning i Spanien

Hertz Biludlejning

Ligesom AVIS behøver Hertz Biludlejning i Spanien nok ikke den store beskrivelse. Hertz er i skrivende stund verdens største biludlejningsfirma og i familien tæller bla. også lavprisselskabet Firefly som specielt i Spanien ofte har de billigste priser. En af fordelene ved at leje bil hos Hertz Biludlejning i Spanien er at du kan vælge din bil i en stor flåde af nyere biler. Du kan naturligvis se alle Hertz biler i søgemaskinen her på Billejeinfo.

Læs mere om Hertz Biludlejning i Spanien

SIXT Billeje

SIXT billeje er tysk ejet og har i Spanien de seneste år udvidet netværket af udlejningskontorer ganske kraftigt. Leje du bil hos SIXT i Spanien eller for den sag skyld i andre lande så kan du forvente god service og kvalitet. SIXT er et familieejet firma og det mærker man ofte som kunde. Du finder SIXT billeje i alle de større byer og lufthavn i Spanien.

Læs mere om SIXT biludlejning i Spanien

Goldcar Rental

Goldcar billeje i Spanien finder du oftest i toppe af oversigten når du sammenligner priser på leje af bil, for Goldcar har billige priser! Firmaet er ligesom SIXT familieejet og har sin oprindelse i Spanien. I de seneste år har Goldcar dog også åbnet udlejningssteder i andre lande som Portugal og Italien. Jeg mener dog stadigvæk godt man kan betegne Goldcar som specialist i Spanien biludlejning! Gold Car har ofte været blandt de selskaber som får flest klager og det er endnu et bevis på at pris og kvalitet hænger sammen!

Læs mere om Goldcar biludlejning i Spanien

Firefly car hire

Friefly lavpris billeje i Spanien er den nye “frække dreng” i klassen. Selskabet er ejet af Hertz og tilbyder lavpris billeje på de mest efterspurgte destinationer. I spanien er det f.eks Malaga og Pamla de Mallorca lufthavn hvor Firefly allerede har fået en stor andel af markedet. Bestiller du en lejebil hos Fire Fly i Spanien eller i et andet land skal du være opmærksom på at pris og service føles ad, jeg har selv ofte oplevet at måttte vente en til to timer på at få min bil udleveret ved ankomsten i Malaga lufthavn. Kan du leve med denne service så kan du derimod også spare penge på din billeje hos Firefly.

Læs mere om Firefly biludlejning i Spanien

Flere biludlejningsselskaber

Ovenstående var blot udvalgte udlejningsselskaber som du finder i databasen her på Billejeinfo, du kan læse om alle firmaerne i vores guide om biludlejningsfselskaber, læs f.eks om:

  • Record rent a car
  • EuropeCar
  • Sol Mar rent a car
  • Centauro
  • Alamo

Service og sikkerhed når du leje bil

Uanset om du vælger at bestille en bil igennem CarTrawler, Auto Europe, Holiday Cars, Holiday Autos, Carrentals eller Rentalcars så tilbyder de alle kundeservice 24 timer i døgnet året rundt. I langt de fleste tilfælde også på dansk. Du kan læse mere om kundeservice eller finde svar på spørgsmål i vores FAQ om billeje.

Byer og lufthavne i Spanien

Spanien er det land i Europa hvor langt de fleste bestiller billeje. Det skyldes naturligvis de meget besøgte feriemål som f.eks Mallorca, Coster del Sol Gran Canaria, Barcelona og Madrid. Det faktum at Spanien har et dejligt klima året rundt gør også at sæsonen er væsentlig længere end på andre rejsemål i f.eks Italien og Frankrig.

De 5 største lufthavne når det gælder billejer er:

  • Barcelona lufthavn
  • Palma de Mallorca lufthavn
  • Malaga Lufthavn
  • Las Palmas lufthavn
  • Tenerife lufthavn

Information i billeje guide om Spanien

Jeg håber at ovenstående information har været nyttig, vil du vide mere om leje af bil i Spanien kan du finde mere information i vores billeje guide om Spanien. Her kan du også finde links til eksterne kilder med informationer om landet, samt rejsetips og meget mere.

Information og priser i vores guide om billeje i Spanien

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!