Billeje i Palencia

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Palencia. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Palencia, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Iglesia de San Francisco

Iglesia de San Francisco i Palencia. Foto: Zarateman, Wikimedia, Creative Commons.

Generelle informationer om Palencia

Palencia ligger i det nordlige Spanien omtrent midtvejs mellem Madrid og Gijón. Palencia er hovedstad i provinsen af samme navn og har godt 80.000 indbyggere.

Sporene af Palencias lange historie med perioder under både romersk og arabisk herredømme kan i dag ses flere steder rundt om i byen. Blandt de historiske seværdigheder er er Villa Romana de La Olmeda, et hus fra det 4. århundrede som er kendt for dets mosaikker og er omgivet af flere andre romerske ruiner. Derudover ligger der i Palencia flere middelalder kirker og en smuk katedral. Byens betydning i Middelalderen ses også ved at Spaniens første universitet blev åbnet her i 1208.

Palencia har gode vejforbindelser til en bred vifte af Spaniens øvrige byer såsom Madrid (250 km), Salamance (170 km) og Santander (200 km). Dertil kommer at du i Palencia har et godt udgangspunkt for at udforske de mange andre mindre byer i provinsen, som byder på mange interessante seværdigheder. Kør for eksempel en tur til de nærliggende byer Ampudia eller Duenas, som begge har kulturhistorisk interessante seværdigheder. Trænger du til at strække benene, kan du eventuelt gå et stræk af pilgrimsruten Camino de Santiago, som krydser provinsen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Palencia

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Palencia fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Palencia Find Billeje her --> Sammenlign priser her