Billeje i Catalonien

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i regionen Catalonien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Catalonien, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Sant Climent de Taüll

Udforsk Cataloniens seværdigheder med billeje. Foto: Ainhoa, Creative Commons.

Generelle informationer om Catalonien

Catalonien ligger i Spaniens nordøstlige hjørne og har omkring 7,5 millioner indbyggere. Regionens største by, Barcelona, som også er Cataloniens hovedstad, er et af Spaniens mest populære rejsemål.

I forbindelse med industrialiseringen opleve Catalonien en stor indvandring fra resten af landet. Til trods for at en stor del af befolkningen derfor stammer fra det øvrige Spanien, har den catalanske identitet stor betydning og kravet om selvbestemmelse lyder mere højlydt her end i mange andre regioner. Ligeledes holdes det catalanske sprog i hævd og optræder på lige fod med det spanske, som tales i resten landet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Udover storbyen Barcelona rejser mange til Catalonien for at holde ferie ved standene på Costa Brava eller længere inde i landet, hvor der venter bjerge og store naturoplevelser i de catalanske Pyrenæer.

Der er ingen grund til at blive ved den samme strand hele ferien, hvis du har en lejebil til rådighed. Til trods for de mange turister på Costa Brava, er der stadig gode muligheder for at finde strande med god plads og en rolig atmosfære.

Omkring 12 kilometer fra centrum af Roses finder du for eksempel bugten Cala Montjoi, som ligger i et beskyttet naturområde og ifølge UNESCO er en af verdens smukkeste bugter. Bugten der har en ca. 250 meter lang strand, var tidligere også berømt som hjemsted for en af verdens bedste restauranter, El Bulli.

Kører du længere mod syd, er Tamariu-stranden næsten uimodståelig. Der er nem adgang til denne Blå Flag-strand direkte fra centrum af Tamariu, men trods den urbane stemning, er her ganske idyllisk med rå klipper, pinjetræer og tamarisk-buske.

Det er ikke kun strandene og de verdenskendte kulturelle oplevelser som La Sagrada Familia i Barcelona og Salvador Dali museet i Girona, der bør være en del af din rejseplan. Udnyt også chancen for at prøve nogle af de mange gode restauranter i regionen, hvor der med garanti venter dig gode og nye smagsoplevelser.

Billigste billeje i Catalonien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Catalonien fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Catalonien som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filterfunktionen i søgemaskinen til at indsnævre din søgning til at finde netop den lejebil i Catalonien, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Catalonien Find Billeje her --> Sammenlign priser her