Billeje på Menorca

Menorca lyder meget som Mallorca, og hvis du kan se en lighed, så har du fuldstændig ret i din antagelse. Det er nemlig begge to øer, og de ligger faktisk lige ved siden af hinanden.

Selvom Mallorca er den populæreste ø af de to øer, så byder Menorca på alt det, som Mallorca og Ibiza ikke byder på. Det er både bekvemmeligt og nemt at leje en bil. Du kan frit køre rundt og planlægge de ting du vil se. Billeje på Menorca er desuden ikke dyrt, og du finder nem den billigste lejebil i søgemaskinen ovenfor.

Menorca er en stille by, og er gemt bag øerne Ibiza og Mallorca. Turistkaos finder du derfor ikke på Menorca, og heldigvis er der nogle ting på Menorca som er fredet, så det er det perfekte sted hvor livs- og naturnydere befinder sig. Det lyder måske, som om Menorca er en lille ø, men denne ø har faktisk sin egen lufthavn.

Læs mere om Menorca lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner på Menorca

Af seværdigheder og attraktioner på Menorca, så kan den gamle militærbygning nævnes. Militærbygningen på Menorca hedder Gaiberno Militar, og er blevet opført i det 18. århundrede. Det er altså en gammel bygning, men det er faktisk sådan landet ligger på Menorca. Der er rigtig meget historie på øen, og de turister der tager til Menorca vil gerne opleve denne historie.

En anden ting, som du bør besøge, når du er på Menorca, er blandt andet den gamle bymur. Bymuren giver folk et indblik i den lange historie og kultur, som du kan lære meget mere om på Menorca. Udover de gamle bygninger, så er der selvfølgelig en hel masse smuk natur på øen. Da øen er blevet fredet af de spanske myndigheder, så må der ikke opføres kæmpemæssige hoteller eller lignende, så der er rig mulighed for at opleve naturen som den altid har været.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport på Menorca

Ferien på Menorca er i højere grad præget af, at man slapper af. Der er ikke det normale turistkaos, som der vil være andre steder. Dette er med til, at man får slappet mere af på sin ferie, og det føles faktisk som om tiden står stille på Menorca. Folk er venlige og rare, og hele atmosfæren føles som om det hele er en stor siesta. Der er aldrig noget man skal nå, og dette er kun godt, for de turister der besøger Menorca.

Transporten på Menorca kan klares på fleres forskellige måder, men hvis du gerne vil være en del af øens atmosfære i form af frihed, så kan det bedst betale sig med billeje på Menorca. Billeje på Menorca er den hurtigste form for transport, og du kan også få set alle de seværdigheder du vil se, samt de gudeskønne naturlige omgivelser på Menorca.

Billig billeje på Menorca

Som førnævnt, så kan det være fornuftigt med billeje på Menorca. Det er faktisk ikke svært at leje en bil på Menorca, selvom det ikke er en så populær ø som Mallorca. Biludlejningsfirmaer er på øen, og du kan faktisk allerede nu få billig billeje på Menorca. Takket være internettet, så kan man bestille sin bil inden man tager af sted, og dermed få udleveret nøglerne til bilen, når man ankommer til Menorca.

Husk at få set dig godt omkring, når du er på Menorca. Forskellige steder på øen giver dig en hel fantastisk og unik udsigt, så det er bare om at få besøgt disse steder. Den hurtigste vej til udkigstårnene er via billeje på Menorca, da du hurtigt og nemt kan køre op til de forskellige destinationer og bestemmelsessteder. Overvej om billeje på Menorca er noget for dig, og du vil hurtigt kunne se de mange fordele med billeje på Menorca frem for andre transportmidler.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på Menorca, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil på Menorca Find Billeje her -- data-src=