Billeje i Mahon

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Mahon på Menorca. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Mahon, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Udsigt til havnen i Mahon. Foto: Freebird, Creative Commons.

Mahon

Mahon har været den officielle hovedby på Menorca siden 1721, hvor briterne prioriterede byen for dens store, dybe havn. I dag udgør havnen naturligvis ikke samme strategiske betydning i Middelhavet for stormagterne, men er stadig med til at give byen masser af liv og stemning.

Resten af Mahon har dog også meget at tilbyde dig som besøgende. Gå for eksempel en tur i den gamle bydel, hvor du blandt andet kan se de sidste rester af den gamle bymur i Arch de San Roque og det gamle rådhus fra 1631. Der er derudover adskillige velbevarede, smukke bygninger fra 1700-tallet, som giver byens den unikke atmosfære.

Der findes naturligvis også adskillige butikker, caféer og markeder i byen, som i sig selv er et besøg værd. Slå vejen forbi markedet, som ligger i den gamle klosterbygning, hvor der ofte også afholdes koncerter.

Bor du i Mahon, har du en god base for at tage på udflugter til resten af Menorca i en lejebil. Det er således nemt at køre rundt til de små idylliske badebyer eller besøge de flotte naturområder inde på øen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Mahon

Brug søgemaskinen ovenfor hvis du vil finde den billigste billeje i Mahon. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Mahon som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens filterfunktion til at finde netop den lejebil i Mahon, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret, så du kun får vist biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Mahon Find Billeje her --> Sammenlign priser her