Alicante Tog Station billeje

Alicante er hovedstaden i provinsen Alicante og er placeret på Middelhavskysten. Fra sin havnen eksporteres der vin, rosiner, frugt og olivenolie. Alicante er den næststørste by i Valencia-regionen, med en befolkning på ca.315.000 (2009) i byen og over 450000 i hovedstadsområdet. Dette er det 8. største byområde i Spanien, og byen er en af de hurtigst voksende i landet.

Mange mennesker forbinder Alicante med lange strande, palmer og havet og byen er da også en populær turistattraktion. Alicante en også en historisk by, der blev grundlagt af fønikerne i år 325 f.Kr.

I den gamle bydel kan du se mange historiske bygninger og attraktioner, herunder det middelalderlige slot Santa Barbara der er et af de største i landet. Alicante er en meget rig by med mange parker, med eukalyptustræer. Man kan opleve karneval i februar og festen i påsken er blot en af mange festivaler som afholdes hvert år.
Alicante Lufthavn er cirka 16 km fra byen.

Alicante lufthavn og er en af de mest populære destinationer for folk som ønsker billeje i Spanien. Der er mange om buddet, så priserne er meget lave. CarTrawler gør alt hvad vi kan for at presse priserne ned og ved den første ordre, kan du få biler for under 100 kr. per dag, hvis du bestiller billeje i mere end 5 dage.

CarTrawler tilbyder billeje forskellige steder i området Alicante, Alicante. Nogle af vores biler til udlejning inkluderer: Peugeot 107 og 207, Ford Fiesta, VW Golf, Ford Estate, Citroen Picasso, VW Touran-7 sæder, Alfa 159 og Audi A4.

Find den billigste lejebil på Alicante togstation Find Billeje her -- data-src=