Billeje i Sabiha Gokcen Lufthavn

Opkaldt efter den tyrkiske jagerpilot Sabiha Gokcen (Tyrkisk: Sabiha Gökçen), er den nye lufthavn i Istanbul et symbol på hovedstadens øgede forbindelse med omverdenen. Sabiha Gokcen var kendt for at være en dygtig jægerpilot, en god kammerat og den første kvindelige pilot i den tyrkiske hær. Transporttiden til og fra Sabiha Gokcen er også en jægerpilots navn værd, da man f.eks. med billig billeje i Sabiha Gokcen lufthavn kan komme meget hurtigt til og fra lufthavnen.

Da Istanbul skulle have en ny lufthavn, ønskede man at den skulle udstråle noget nyt og banebrydende. Netop Sabiha Gocken er symbol på alt dette, og derfor valgte man at bruge hendes navn, da man skulle finde ud af, hvad lufthavnen skulle hedde. Dette har vist sig at være en god ide, da man nemlig også på denne måde har givet et større skub fremad til tyrkiske kvinder og kvindelige piloter.

Sabiha Gokcen Lufthavn (SAW) er den nyeste af de to lufthavne, der eksisterer i Istanbul. Hvis man ankommer til Istanbul til den nye lufthavn og ellers har været vant til den gamle, skal man derfor være klar over, at man kommer ind til byen en helt anden vej end ellers. Lufthavnen er placeret tæt på selve byen Istanbul, og det er derfor ikke besværligt at komme frem og tilbage, når man ankommer og skal af sted igen. Husk dog på, at Istanbul er en by, der er både ligger i Europa og Asien, men Sabiha Gokcen ligger på den asiatiske del af Istanbul (hvor den anden lufthavn ligger på den europæiske del og hedder Istanbul Ataturk Lufthavn. Bestil billig billeje i Sabiha Gokcen lufthavn for, at komme hurtigere rundt og mindske rejsetiden.

Læs mere om byen Istanbul

Seværdigheder og attraktioner i Istanbul

En af grundene til, at man valgte at bygge endnu en lufthavn, var det øgede pres på den gamle lufthavn Atatürk. Da flere og flere mennesker vælger at rejse til Istanbul på grund af byens fantastiske liv, var den gamle lufthavn efterhånden ikke tilstrækkelig længere.

Istanbul har masser af ting at byde på, lige fra kultur til afslapning, og derfor kommer flere og flere mennesker enten forbi eller tilbringer længere ferier i byen.

Da der er både er en stor del af den europæiske historie, der udspillede sig i Istanbul, og samtidig en stor del af den arabiske, så er der masser at se for alle kulturer og folkeslag. Du kan sagtens finde rundt i Istanbul, også med billeje fra Sabiha Gokcen, hvor du fra dag ét kan komme hurtigt rund til seværdigheder og attraktioner i Istanbul.

Hvis man er taget på afslappende shoppingferie og ønsker at mærke storbyens åndedræt, så er Istanbul på mange måder også en moderne by, hvor shoppingcentre ligger side om side med de gamle bazaarer. Alt sammen kan opleves på bare et par dage, hvis man benytter billeje i Sabiha Gokcen Lufthavn, og dermed besøger de mange bazaarer der findes i gigantbyen Istanbul.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Sabiha Gokcen lufthavn

Der er flere gode muligheder for at komme fra Sabiha Gokcen Lufthavn til centrum af Istanbul, hvor man med stor sandsynlighed har en booking på et hotel. Der går busser med jævne mellemrum, men du kan risikere at skulle vente i længere tid, hvis du ankommer midt i et interval.

Man kan også tage en taxa, men dette kræver, at man er klar på at betale overpris for en tur, der ikke er prisen værd. Hvis du skal over til den europæiske side af Istanbul – det kræver nemlig, at du krydser en af de flotte broer, der forbinder Europa og Asien, og kan hurtigt blive en ret dyr tur. Hvis du lejer en bil fra Sabiha Gokcen Lufthavn, så er der først og fremmest en del at se, samt oplevelsen i sig selv med billeje i Istanbul. På den måde slipper du også for bøvl med offentlig transport og kan bare slappe af, mens du kører fra lufthavnen i en lejet bil.

Billig billeje i Sabiha Gokcen Lufthavn

Da Istanbul har mange oplevelser, som man bør lægge vejen forbi, mens man er i byen, er den bedste idé, at man tager sig tid til at undersøge billig billeje i Sabiha Gokcen Lufthavn over internettet via denne hjemmeside. På den måde får du styr på en masse ting samtidig.

Først og fremmest slipper du totalt for offentlig transport, og de bekymringer man evt. måtte have ved at ankomme til et fremmed land og være helt fortabt i nye busplaner og togtider. Ydermere kan du være sikker på, at du får et billigt tilbud, og at bilen står klar, når du ankommer til Sabiha Gokcen Lufthavn. Du kan således køre derfra med en afslappet fornemmelse og bare finde frem til det hotel, hvor du skal indlogeres.

Istanbul har meget, man bør opleve på kort tid. Hvis du lejer en bil, når du meget af det uden bøvl – bestil billig billeje i Sabiha Gokcen nu og kør væk fra alle de transportmæssige og tidskrævende problemer på din dejlige ferie til Istanbul.

Eksternt link: Hjemmesiden for Sabiha Gokcen Lufthavn i Istanbul (engelsk).

Find den billigste lejebil i Sabiha Gokcen Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her