Billeje i Corrientes

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Corrientes i Argentina. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Corrientes, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Corrientes fra både store og små biludlejningsselskaber i Argentina. God fornøjelse!

Corrientes. Lej  bil på Billeje.info

Corrientes by. Foto: Carla Antonini, Creative Commons.

Corrientes

Corrientes ligger i den nordøstlige del af Argentina ved bredden af Paraná-floden med udsigt til dens “tvillingeby” Resistencia på modsatte side. Selvom der er flere hundrede kilometer til havet, er Corrientes en vigtig havbneby, hvorfra mange landbrugsprodukter fra lokale poducenter og fra Paraguay, Bolivia samt dele af Brasilien sendes nedstrøms til Buenos Aires.

Som hovedby i provinsen af samme navn er Corrientes derudover et økonomisk centrum og har hovedsæder for forskellige af provinsens myndigheder. Men Corrientes er derudover også kendt som et centrum for kunst og kultur, som desuden byder på en charmerende blanding af kolonitids- og moderne arkitektur. Mange kommer til Corrientes for bare at slentre i de farverige gader, hvor der er gode muligheder for at shoppe eller slå sig ned på en café.

At Corrientes er en by med et rigt kulturliv ser man blandt andet ved, at man her afholder et af Argentinas største karnevaller. Mange besøgende tiltrækkes også af det store udbud af indfødt kunst.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Corrientes

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Corrientes blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Corrientes Find Billeje her -- data-src=