Billeje i Salta

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Salta. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Salta, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Salta fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Salta. Lej bil på Billeje.info

Kolonistilen er intakt i Salta. Foto: David, Creative Commons.

Smukke Salta

Salta med kælenavnet “Salta la Linda” er et af de mest populære rejsemål i det nordvestlige Argentina. Byen som ligger ved foden af Andesbjergene, blev grundlagt i 1582 af conquistadoren Hernando de Lerma som en forpost mellem Lima, Peru og Buenos Aires.

Salta er i dag kendt som den by i Argentina, hvor den oprindelige koloniarkitektur er bedst bevaret. Det har sammen med byens smukke omgivelser gjort Salta til et meget populært rejsemål med et stort udvalg af hoteller. Trods byens størrelse vil du opleve Salta som en by med en rolig, charmerende atmosfære, hvor livet kan nydes på et væld af caféer og åbne pladser.

Udover byens smukke arkitektur, museer og andre attraktioner findes der også adskillige spændende seværdigheder i området omkring Salta. Der er for eksempel masser af muligheder for aktiviteter i det fri med vandring, klatring, ridning og flodsejlads, ligesom området også er kendt for sine vingårde. Derfor er det oplagt at benytte billeje i Salta og tage på udflugter uden for byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Salta

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Salta blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Salta Find Billeje her -- data-src=