Lufthavnen i Albuquerque, Albuquerque International Sunport, ligger omkring 5 km fra centrum, og er en af de største og travleste lufthavne i hele staten. Lufthavnen servicerer mere end seks millioner mennesker om året.

Med billeje er Albuquerque et godt udgangspunkt for besøg i f.eks. Santa Fe. Foto: Pretzelpaws

Lufthavnen huser også de store flyselskaber såsom Northwest Airlines, Southwest Airlines, American Airlines, Delta Airlines og mange flere, ligesom man også finder de store fragtfirmaer som UPS, FedEx og ABX Air. Albuquerque International Sunport optager mere end 2000 hektar jord i New Mexico, hvor man finder 4 landingsbaner og 23 gates fordelt over to terminaler.

Santa Fe og mange andre muligheder med billeje

Lufthavnen i Albuquerque er indgangsdøren til Albuquerque og Santa Fe, og bringer dig således til det historiske og kulturelle centrum. Der er virkelig mange seværdigheder i Albuquerque og omegn, men hvis man bare ønsker at nyde, hvad stedet har at tilbyde, så er det en god ide, at leje en bil i Albuquerque. Der findes biludlejningskontorer i lufthavnen i Albuquerque, så man kan afhente sin lejebil direkte ved ankomst hos f.eks. Avis, Budget, National, Alamo, Thrifty og Enterprise. Disse billige biludlejningsfirmaer giver adgang til den nemmeste, mest pålidelige, mest bekvemme og ikke mindst billigste form for transport, så man kan komme rundt og opleve Albuquerque og de nærliggende områder.

Læs mere om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.